Sebestyén Balázs megint túl messzire megy? Új műsorában Hajdú Péternek is nekiment

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Sarka Kata nevetés feladvány műsor Hajdú Péter sztár Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Pétert és Sarka Katát is felemlegették Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című új műsorában, amelyben szokatlan módon a TV2-ből ismert arcokat sem kímélik.

"Papírja van róla, hogy nem szarkupac, ki az? Persze, hogy Hajdú Péter!”

- hangzott a feladvány, és rá a válasz. Majd jött a következő: „Ki volt Habony Árpád barátnője? Talán Sarka Kata?”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A közel egyórás műsorban köz­életi, politikai és persze bulvártémában olvassa fel feladványait Balázs, majd az RTL Klub sztárjai élcelődések, röhögcsélések közben válaszolnak a kérdésekre. Hajdúék mellett Tóth Verát, Schobert Norbit, Zimány Lindát és Habony Árpádot sem hagyták ki a kérdezz-felelekből.

„A show koncepciója, hogy olyan kérdéseket tegyünk fel, amelyek a nézőt is érdeklik, van róluk véleménye, és emellett még szórakozik is. Nem gondolom, hogy a műsor témái túlságosan direktek lennének, pusztán arról van szó, hogy széles körben foglalkozunk aktuális témákkal, közéleti szereplőkkel. RTL-es sztárokkal, vagy akár TV2-es celebekkel is” – magyarázta a Borsnak Rubin Kristóf, a műsor kreatív producere.

A lap Hajdú Pétert is megkereste az ügyben. „Egyáltalán nem érdekel, mi zajlik a másik csatornán. És a feleségemet sem” – szögezte le röviden.

Nincs is szexibb a sejtelmes fehérneműben mobilozó Sarka Katánálhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-sarka-kata-a-life-hu-sztarszerzoje-sejtelmes-fehernemuben-mobilozik-a-teraszon.htmlSarka Kata, akibe a hétvége során szeretett bele talán igazán a férje, Hajdú Péter, gyönyörű fotóval örvendeztette meg instagramos követőit.TV + SztárokErőszak fordítva: egy nő megverheti a párját?http://www.life.hu/sztarok/20150913-voxpop-vlogoli-nokkel-szembeni-eroszak-szorcsik-viki-kapcsan.htmlEzúttal arról faggatta az utca népét VlogOli, hogy mennyire fer dolog egy férfinak megverni egy nőt, és hogy fordítva is elítélendő -e a dolog. TV + Sztárok--Bereczi Zolinak nehezére esik szabadságra mennihttp://www.life.hu/sztarok/20150913-bereczi-zoltan-szinesznek-nehezere-esik-szabadsagra-menni-es-kiszabadulni-a-porgesbol.htmlA színész bevallotta, mennyire megviseli, amikor a nagy pörgésből kiszakad és hirtelen légüres térbe kerül.TV + Sztárok--Király Viktor az amerikai The Voice-ban!http://www.life.hu/sztarok/20150913-kiraly-viktor-enekes-az-amerikai-the-voiceban-probalkozik-gwen-stefani-elolvadt-tole.htmlAz énekes nagy fába vágta a fejszéjét és a tengerentúlon próbál szerencsét. Ha sikerrel jár, világsztár lehet hazánk fiából.TV + SztárokOrigoWow! Ebben a szerelésben veszi be a szombat éjszakát Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20150912-zimany-linda-ebben-a-szerelesben-veszi-be-a-szombat-ejszakat-zimany-linda.htmlLinda, aki tegnap éjjel egy bájos, dekoltázsos fotóval kívánt jó éjszakát a követőinek, ma egy partyszerkóban készült fotóval rukkolt elő.TV + Sztárok--Kiss Ramóna dögösebb, mint valaha: Megőrjíti a kollégáit!http://www.life.hu/sztarok/20150912-kiss-ramona-dogosebb-mint-valaha-megorjiti-a-kollegait-sebestyen-balazst-es-fluort.htmlIgazán szemrevaló ruhában jelent meg a Gyertek át szombat este! műsor felvételén Kiss Ramóna. Férfikollégáit teljesen összezavarta a külsejével.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.