Kárász Róbert mozgássérült kultúra jótékonyság Vörösmarty mozi rablás fogyatékkal élők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy kár érte a TV2 műsorvezetőjét, akinek szívügye a Vörösmarty mozi újjáélesztése. A kulturális centrummá alakuló helységet az elmúlt napokban azonban kétszer is kirabolták.

Kárász Robi három éve indította el a „Fogadj örökbe egy macit" nevű jótékonysági karitatív programját. Az alapítványa a Fővárosi Közgyűléstől kapta meg a Vörösmarty mozit, ahol nemcsak kulturális centrumot hoz létre, de a kávézóban, pékségben mozgássérültek, fogyatékkal élők dolgoznának. Ide törtek be kétszer is az elmúlt napokban, s vitték, ami mozdítható volt – írja a Blikk.

Forrás: Tv2

„Az utóbbi években rengeteg energiát öltem abba, hogy előteremtsem a pénzt az épület felújítására. Ez a héten elkezdődik, mivel a tervek elkészültek” – mondta a lapnak a műsorvezető, akit a gondnok értesített a betörésről.

„Először megkértem, nézzen körbe, hogy mi történhetett, majd nem sokkal később visszahívott telefonon, hogy menjek oda gyorsan. Motorra pattantam, és odasiettem. Ott aztán kiderült, hogy betörtek a Vörösmartyba. Elvittek egy hangfalat meg egy erősítőt. Sőt egy ma már ritkaságnak számító mozigépet is megpróbáltak a tolvajok szétszedni, gondolom, a fémhulladék miatt, mert eladni az ilyesmit képtelenség. Felhasították a vetítővásznat is, szörnyű, mit tettek” – mesélte a TV2 sztárja, akinek a kálváriája itt még nem ért véget.

„Beüvegeztettünk még aznap, de két nappal később éjjel megint betörtek. Ismét elvittek egy hangfalat, de mást szerencsére nem, mert valaki talán megzavarhatta a betörőket, mert a pajszert és a hátizsákot is otthagyták. Így is többmilliós a kár, mert a speciális ajtót is meg kell csináltatni, ugyanis azt is megrongálták. Szerencsére a térfigyelő kamera működött, így van remény, hogy meglesznek a bűnözők” – fogalmazott Kárász, aki decemberben szeretné megnyitni az egyedülálló mozit és kulturális centrumot az alapítványa, amely ekkor rendezi meg az ötödik jótékonysági maciárverést is.

Kárász Robi megint nem bírt magával: Kíváncsi volt Voksán Virág bugyijára


A Mokka reggeli adásában pikáns jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. Kárász Robi megint nem bírt magával. A videót ide kattintva megnézheted!
Rékasi Károly szerint az autós hibázott a balesetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20150915-rekasi-karoly-szinesz-szerint-az-autos-hibazott-a-balesetben.htmlMég mindig nem tudni pontosan, hogy ki hibázott a balesetben, amelyben a motorral közlekedő Rékasi Károly súlyos sérüléseket szenvedett.TV + Sztárok--Elhagyta a felszerelését Szerbiában az Edda zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-az-edda-zenekar-elhagyta-a-felszereleset-szerbiaban.htmlAz első hírek arról szóltak, hogy az Edda több hangszerét és ellopták a külföldi fellépésen, de végül Gömöry Zsolt minden rajongót megnyugtatott.TV + SztárokOrigoVégünk! Iszak Eszti tangában fut a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-iszak-eszti-musorvezeto-tangaban-fut-a-tengerparton-szardinian.htmlAz elmúlt napokban láttuk a parton ugrálni, bikiniben és szexi ruhában pózolni, ma délelőtt pedig parton olvasgatós fotót posztolt a sztár, természetesen úgy, hogy a fürdőbugyija és csodás lábai is látszódjanak. Aztán eljött az este...TV + Sztárok--Rózsás ajkak, kerek cicik: Íme egy csodás fotó Gáspár Evelinrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-gaspar-evelin-rozsas-ajkai-es-kerek-cicijei-gyozi-lanyanak-egy-korabbi-fotojan.htmlIgaz, hogy most minden Gáspár Virág szuper fogyásáról szól, Evelin nyilvános Instagram oldala is tartogat még meglepetéseket.TV + Sztárok--Gyönyörű esküvői fotókat poszolt Caramel: Íme a legszebb pillanatok!http://www.life.hu/sztarok/20150914-caramel-eskuvoi-fotokkal-lepte-meg-a-rajongoit-melyeken-egyutt-szerepel-a-csalad.htmlAz énekes és párja, Szilvi kislányuk születésnapjára tervezték az esküvőjüket, de végül néhány órával később jött el a nagy nap. A gyönyörű szertartáson csak a szűk családi kör, és a legközelebbi barátok vettek részt. TV + SztárokOrigoKoltai Tamásra emlékezik hétfő este az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-koltai-tamasra-emlekezik-hetfo-este-az-rtl-klub.htmlAz RTL Klub 1 perc és nyersz! című játékának ma esti adásával Koltai Tamás színikritikusra emlékezik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.