Nagy kár érte a TV2 műsorvezetőjét, akinek szívügye a Vörösmarty mozi újjáélesztése. A kulturális centrummá alakuló helységet az elmúlt napokban azonban kétszer is kirabolták.

Kárász Robi három éve indította el a „Fogadj örökbe egy macit" nevű jótékonysági karitatív programját. Az alapítványa a Fővárosi Közgyűléstől kapta meg a Vörösmarty mozit, ahol nemcsak kulturális centrumot hoz létre, de a kávézóban, pékségben mozgássérültek, fogyatékkal élők dolgoznának. Ide törtek be kétszer is az elmúlt napokban, s vitték, ami mozdítható volt – írja a Blikk. 

Forrás: Tv2

„Az utóbbi években rengeteg energiát öltem abba, hogy előteremtsem a pénzt az épület felújítására. Ez a héten elkezdődik, mivel a tervek elkészültek” – mondta a lapnak a műsorvezető, akit a gondnok értesített a betörésről.

„Először megkértem, nézzen körbe, hogy mi történhetett, majd nem sokkal később visszahívott telefonon, hogy menjek oda gyorsan. Motorra pattantam, és odasiettem. Ott aztán kiderült, hogy betörtek a Vörösmartyba. Elvittek egy hangfalat meg egy erősítőt. Sőt egy ma már ritkaságnak számító mozigépet is megpróbáltak a tolvajok szétszedni, gondolom, a fémhulladék miatt, mert eladni az ilyesmit képtelenség. Felhasították a vetítővásznat is, szörnyű, mit tettek” – mesélte a TV2 sztárja, akinek a kálváriája itt még nem ért véget.

„Beüvegeztettünk még aznap, de két nappal később éjjel megint betörtek. Ismét elvittek egy hangfalat, de mást szerencsére nem, mert valaki talán megzavarhatta a betörőket, mert a pajszert és a hátizsákot is otthagyták. Így is többmilliós a kár, mert a speciális ajtót is meg kell csináltatni, ugyanis azt is megrongálták. Szerencsére a térfigyelő kamera működött, így van remény, hogy meglesznek a bűnözők” – fogalmazott Kárász, aki decemberben szeretné megnyitni az egyedülálló mozit és kulturális centrumot az alapítványa, amely ekkor rendezi meg az ötödik jótékonysági maciárverést is.

Kárász Robi megint nem bírt magával: Kíváncsi volt Voksán Virág bugyijára

A Mokka reggeli adásában pikáns jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. Kárász Robi megint nem bírt magával. A videót ide kattintva megnézheted!