Schmuck Andor, a Tisztelet Társasága nevű non-profit szervezet elnöke nyilvánosságra hozta, hogy a rajongók mikor és hol vehetnek végső búcsút az énekesnőtől.

Szeptember elején, életének 72. életévében elhunyt Harangozó Teri, akit unokaöccse szerint a passzív dohányzás ölt meg. Schmuck Andor ma közölte az énekesnő temetésének időpontját – írja a Blikk

Forrás: MTI/Földi Imre

„Terike a közönség szeretetén kívül elismerést csak tőlünk kapott: 4 éve vehette át a Tisztelet Társasága díját. Meggyőződésem, hogy a szeretet és a tisztelet nemcsak az élőknek jár, ezért úgy döntöttem, mindent megteszek, hogy mindenki méltóképpen tudjon elbúcsúzni tőle. A család támogatta az elképzeléseimet és elfogadta a segítséget, így a búcsút megszerveztük: a gyászesemény szeptember 26-án, szombaton reggel 10.00 órakor a Szent István Bazilikában lesz" – nyilatkozta Schmuck Andor, aki hozzátette mivel Terike végső nyughelye Budapesttől 122 kilométerre, a szülőfalujában, Bátyán, a szülei sírjánál lesz, így arra kér mindenkit, hogy koszorút lehetőleg ne hozzon, inkább egy-egy szál virágot tegyen le a ravatalánál.