Szombaton harmadik adásával jelentkezik az RTL Klubon Istenes Bence randishow-ja. Az első légyottokról készült fotókat először a Life.hu-n nézheted meg! 

A Vigyél el! múlt heti adásában négy fiú talált párra, Cupido Beach-i álomrandijukat pedig a holnapi adásban láthatják majd a nézők. Máté és Bianka nem cicóztak sokat, már a Vigyél el! stúdiójában elcsattant az első csók. "Rövid csók volt ahhoz képest, hogy első csók volt, de jó volt, azt kell, hogy mondjam” - mesélte a nagy pillanat után Máté. "Elég váratlanul ért Máté csókja. De megcsókolt, így visszacsókoltam. Jól választottam" - mondta Bianka. 

Bianka és MátéForrás: RTL Klub

Marci szeret laza lenne a barátnője mellett, így választásában a kényelmi szempontok is közrejátszottak. „Azért Livit választottam, mert megvolt a magasságteszt, nekem fontos, hogy egy lány ne legyen túl magas, és hogy ha magas sarkút vesz fel, akkor is kényelmesen álljunk egymás mellett” - árulta el Marci, aki elsőre megtetszett Livinek. „Már többször volt ilyen az életemben, hogy egy fiú első látásra szimpatikus volt, és aztán később kiderültek róla negatívumok. De remélem, hogy Marcinál nem így lesz.” 

Marci és LiviForrás: RTL Klub

Gábort teljesen elvarázsolta választottja, Franci. „Végig ragyogott a szeme, olyan mosolya és olyan kisugárzása volt, hogy nekem teljesen átjött. Nem volt kérdés, ha benne marad, őt fogom választani.” Franci pedig már nem csak az első randiban gondolkodik. „Szerintem egyáltalán nem probléma, hogy Gábor szereti a mulatós zenét, tőlem sem áll távol ez a műfaj. Nagyon várom, hogy egyszer elmehessünk egy közös randira, ahol akár mulatós zenére is táncolhatunk együtt."

Franci és GáborForrás: RTL Klub

Gergő végül Alexandra mellett döntött. „Alexandrára akkor figyeltem fel, amikor először megszólalt. Nekem nagyon fontos egy lány hangja” - utalt választottja orgánumára Gergő. „Remélem, ez a dolog kettőnk között komolyra fog fordulni, és rengeteg romantikus estét fogunk eltölteni együtt” - folytatta Alexandra.

Gergő és AlexandraForrás: RTL Klub