Így teltek az első Vigyél el-randik - Exkluzív fotók!

Forrás: RTL Klub -
műsorajánló Istenes Bence szerelem randi Vigyél el! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton harmadik adásával jelentkezik az RTL Klubon Istenes Bence randishow-ja. Az első légyottokról készült fotókat először a Life.hu-n nézheted meg! 

A Vigyél el! múlt heti adásában négy fiú talált párra, Cupido Beach-i álomrandijukat pedig a holnapi adásban láthatják majd a nézők. Máté és Bianka nem cicóztak sokat, már a Vigyél el! stúdiójában elcsattant az első csók. "Rövid csók volt ahhoz képest, hogy első csók volt, de jó volt, azt kell, hogy mondjam” - mesélte a nagy pillanat után Máté. "Elég váratlanul ért Máté csókja. De megcsókolt, így visszacsókoltam. Jól választottam" - mondta Bianka.

Bianka és Máté Forrás: RTL Klub

Marci szeret laza lenne a barátnője mellett, így választásában a kényelmi szempontok is közrejátszottak. „Azért Livit választottam, mert megvolt a magasságteszt, nekem fontos, hogy egy lány ne legyen túl magas, és hogy ha magas sarkút vesz fel, akkor is kényelmesen álljunk egymás mellett” - árulta el Marci, aki elsőre megtetszett Livinek. „Már többször volt ilyen az életemben, hogy egy fiú első látásra szimpatikus volt, és aztán később kiderültek róla negatívumok. De remélem, hogy Marcinál nem így lesz.”

Marci és Livi Forrás: RTL Klub

Gábort teljesen elvarázsolta választottja, Franci. „Végig ragyogott a szeme, olyan mosolya és olyan kisugárzása volt, hogy nekem teljesen átjött. Nem volt kérdés, ha benne marad, őt fogom választani.” Franci pedig már nem csak az első randiban gondolkodik. „Szerintem egyáltalán nem probléma, hogy Gábor szereti a mulatós zenét, tőlem sem áll távol ez a műfaj. Nagyon várom, hogy egyszer elmehessünk egy közös randira, ahol akár mulatós zenére is táncolhatunk együtt."

Franci és Gábor Forrás: RTL Klub

Gergő végül Alexandra mellett döntött. „Alexandrára akkor figyeltem fel, amikor először megszólalt. Nekem nagyon fontos egy lány hangja” - utalt választottja orgánumára Gergő. „Remélem, ez a dolog kettőnk között komolyra fog fordulni, és rengeteg romantikus estét fogunk eltölteni együtt” - folytatta Alexandra.

Gergő és Alexandra Forrás: RTL Klub
VV Aurelio fájlalja, hogy nem mehetett a konkurenciáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vv-aureliot-szerzodtette-volna-a-tv2-de-nem-engedte-az-rtl-klub.htmlSorra tűnnek fel az RTL Klub sztárjai a konkurenciánál, a TV2-nél. Aleska Diamond és VV Éva mellett VV Aureliora is igényt tartott volna a csatorna, de ő nem mehetett.TV + Sztárok--Meglepte 20 évvel fiatalabb menyasszonyát Lovasi Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20150918-lovasi-andras-enekes-meglepte-parjat-foldes-eszter-szinesznot-a-szoke-ciklon-premiere-utan.htmlAz énekes a Játékszín Szőke ciklon című bemutatója után lepte meg a címszerepet játszó menyasszonyát, Földes Esztert.TV + Sztárok--Ajjaj! Kárász Róbert lehülyézte Váczi Gergőthttp://www.life.hu/sztarok/20150917-karasz-robert-beszolt-vaczi-gergonek-a-mokkanak-azt-mondta-neki-hulye.htmlKárász Róbert ma sem fogta vissza magát és egy beszélgetés során kollégájának, Váczi Gergőnek szólt be. TV + Sztárok--Vigyél el! Szandi nem bánja, hogy kikosaraztákhttp://www.life.hu/sztarok/20150910-szandi-az-rtl-klub-vigyel-el-randi-showjanak-szereploje-nem-banja-hogy-kikosaraztak-es-nem-ment.htmlA RTL Klub szombaton debütált randi-showjának első pórul járt szinglijét kérdeztük, mit szólt ahhoz, hogy nem őt vitték el az álomrandira.TV + Sztárok--Pucsítós fotón pózolnak a Vigyél el! bombázóihttp://www.life.hu/sztarok/20150902-pucsitos-foton-pozolnak-az-rtl-klub-vigyel-el-bombazoi.htmlPikáns fotót juttatott el a Life.hu-nak az RTL Klubon szombat este startoló Vigyél el! egyik munkatársa.TV + Sztárok--Istenes Bence: "Simán elmentem volna"http://www.life.hu/sztarok/20150915-istenes-bence-a-vigyel-el-cimu-musorban-szerelemdoktort-jatszik.htmlIstenes Bencét a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kapta mikrofonvégre és az új, párválasztó műsora kapcsán többek közt arról faggatta, szerepelne-e egy ilyen produkcióban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.