Osvárt Andrea nem csak színésznőként jeleskedik, produkciós cége készítette el a BKK legújabb reklámfilmjét. A megbízása pedig nem csak ennyiből állt, hamarosan újabb filmeket jegyezhet.

Osvárt Andrea új szerepkörben jeleskedik, producerként. Saját, 2012-ben alapított vállalata készítette el azt a reklámfilmet, amely főszereplője egy maci. A kedves szőrmóknak fontos küldetése van: haza kell jutnia a városon át, kis tulajdonosa ugyanis nagyon várja. Hogy hogyan sikerül neki a kalandos vállalkozás, azt az alábbi imázsfilmben lehet megnézni. 

Eddig két nagyjátékfilmet gyártottunk, amik még nem kerültek vászonra. Ez a kedves macis az első nagyszabású reklámfilmünk. Tavaly ősz óta 2015 végéig mi gyártjuk a BKK filmes anyagait, közbeszerzésen nyertük el a lehetőséget. A maci ötlete a vállalaté volt, mi csak megírtuk hozzá a forgatókönyvet, majd elkészítettük a filmet. A film célja az volt, hogy bemutassuk, milyen jól kombinálhatók a különféle közlekedési eszközök. A film másik üzenete pedig az, hogy figyeljünk egymásra, például adjuk át a helyet a rászorulóknak, vagy álljunk a mozgólépcsőn a jobb oldalra, hogy a sietősek tudjanak haladni. Szerintem a budapesti tömegközlekedés világszínvonalú, és ezt a kisfilm is tükrözi. Nem szabad csak a rosszat észrevenni”- magyarázta lelkesen Andrea.

Forrás: Redlemon

„Örülök, hogy az én cégem tudja képviselni a reklámfilmet, mert nem csak az íróasztal mögül látom a dolgokat, hanem a saját bőrömön tapasztalom” -  tette hozzá Andrea.