Budapesten tűnt el a 20 éves békéscsabai fiú

Forrás: Facebook/ Eltűnt emberekért -
Belváros Békéscsaba Budapest eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokolay Marcit szeptember 4-e óta keresik - mindhiába. A békéscsabai fiúnak Budapesten, a belvárosban veszett nyoma.

A fiút szeptember 4-én, pénteken, az esti órákban látták utoljára a budapesti V. kerületben, a Szemere utca és a Szent István körút környékén – írja az Eltűnt emberekért–Megoszthatod Facebook csoport.

Forrás: Facebook/ Eltűnt emberekért

A 20 éves fiú 185 centi magas, kifejezetten vékony, kamaszos testalkatú, világosbarna hajú. Eltűnésekor szürke farmerdzseki, sötétkék póló, kék farmernadrág volt rajta, nála volt a gépe is, amit egy kézben hordozható laptop-táskában vitt magával.

Gyászhír Hollywoodból! Elhunyt az első tévés Superman, Jack Larsonhttp://www.life.hu/news/20150921-jack-larson-szinesz-volt-az-elso-teves-superman-101-reszben-jatszott-87-eves-volt.htmlA híres színész 87 éves korában halt meg Los Angeles-i otthonában. NewsOrigoMegható videó! Így búcsúzik feleségétől a 92 éves férjhttp://www.life.hu/news/20150921-kedvenc-dalukkal-bucsuzik-felesegetol-a-92-eves-ferfi.html73 évvel ezelőtt kötötte össze az életét az a házaspár, akikről egy igazán szívhez szóló felvétel került fel a világhálóra. NewsOrigoEurópa egyik legjobbja lett a hazánkat bemutató imázsfilmhttp://www.life.hu/news/20150921-magyarorszagrol-szolo-imazsfilm-lett-europa-egyik-legjobbja.htmlElképesztően látványosra sikeredett az a közel másfél perces videó, amely Magyarország legszebb látványosságait mutatja be. A film az európai régió díjával távozott Kolumbiából. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoAz öngyilkosságba menekült a kényszerházasság elől a muszlim modellhttp://www.life.hu/news/20150921-nadia-menaz-muszlim-modell-az-ongyilkossagba-menekult-a-kenyszerhazassag-elol.htmlHoltan találták Nadia Menaz muszlim modellt angliai otthonában. A nyomozás eddigi állása szerint a fiatal édesanyát szülei házasságra akarták kényszeríteni egy férfival, ezért a nő önkezével vetett véget életének. NewsOrigoTeljes földfogyatkozás a Holdról - Nem mindennapi felvételhttp://www.life.hu/news/20150921-a-teljes-holdfogyatkozas-igy-festene-a-holdrol-igy-festene.htmlA NASA különleges animációval szemlélteti, hogyan nézne ki, ha a Holdról néznénk végig, ahogyan a Föld teljesen eltakarja a Napot. NewsOrigoTúlélte a brutális balesetet az egykori Forma 1-es világbajnok fia, Pedro Piquet - Sokkoló videó!http://www.life.hu/news/20150921-pedro-piquet-nelson-piquet-forma-1es-vilagbajnok-fia-brutalis-balesetet-elt-tul.htmlA horrorisztikus balesetét látva senki nem gondolta, hogy szerencsésen túléli az esetet az egykori Forma-1-es világbajnok, Nelson Piquet fia. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.