Pataki Szilvi és Nacsa Olivér Egyiptomban romantikázott

Forrás: RTL Klub -
Pataki Szilvia Nacsa Olivér szerelem Egyiptom tengerpart kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár nagy világjáró hírében áll, és nyáron újabb egzotikus országba látogattak el, melynek felfedezéséről régóta álmodoztak. 

Szilvi és Olivér már több, mint egy éve vannak együtt, és az eltelt idő alatt már számtalan közös úton vannak túl. A szerelmesek bár imádják Magyarországot, most mégis egy teljesen új környezetre vágytak, ahol nem kell lesifotósoktól, vagy rajongóktól tartaniuk, így Egyiptom felé vették az irányt - írja a Hot.

Forrás: RTL Klub

"Nem szeretném, ha bárki félreértené, de ha itthon pihenünk, vagy egyszerűen csak megjelenünk valahol, minden szempár ránk szegeződik. Szívesen beszélgetünk vagy készítünk fotókat a rajongókkal, de az számunkra nem igazán pihenés. Ezért szeretjük a külföldi utakat" - mondta a színésznő, aki azt is elárulta, hogy bizony akadt egy kis kellemetlenség az útjuk alatt.

"Egy nap a tengerparton pihentünk, amikor odalépett hozzánk egy középkorú férfi. Azt mondta, hogy ő profi fotós, és két euróért adja majd a fotók darabját. Bár mi is vittünk gépet, és a telefonjainkkal is szép képeket lehet készíteni, úgy voltunk vele, hogy egy profi fotós mégiscsak jobban ért hozzá. A fotózás rendben le is zajlott, ám amikor elkezdtük nézegetni a képeket, kiderült, hogy csak akkor adja oda darabját két euróért, ha mind az ötszázat megvesszük. Nos, akárhogy is számolom, az ezer euró" - mesélte Szilvi.

Harmincéves lett a világ legidősebb hím pandájahttp://www.life.hu/news/20150924-harminc-eves-lett-a-vilag-legidosebb-him-pandaja-pan-pan-aki-130-gyereket-nemzett.htmlHarmincadik születésnapját ünnepelte hétfőn egy szecsuani rezervátumban a világ legidősebbjeként számon tartott hím pandája, Pan Pan. News--Építőmunkásnak állt Vilmos herceg és öccse, Harryhttp://www.life.hu/news/20150924-vilmos-herceg-es-harry-herceg-epitomunkasnak-alltak.htmlA brit királyi család két hercege egy igazán jó ügy miatt állt munkába a többi kőműves mellé Machesterben. News--Napi cukiság! A kisfiú, aki nem tudja elfújni a gyertyáthttp://www.life.hu/news/20150923-nem-sikerul-elfujnia-a-gyertyat-egy-cuki-keteves-kisfiunak.htmlHiába minden próbálkozás, a kis Marty sehogy sem tudja elfújni a születésnapi süteményén égő egy darab gyertyát. NewsOrigoLázár Bence: "Jól esik, hogy mindenki mellettem áll"http://www.life.hu/news/20150923-lazar-bence-bizakodva-tekint-a-jovobe-es-meg-a-korhazbol-is-mosolyog.htmlAhogy korábban megírtuk, az életéért küzd az Újpest egykori csatára, Lázár Bence. A fiatal fiú bizakodva tekint a jövőbe, és a mai napig rengeteg jókívánságot kap csapattársaitól, és a rajongóktól egyaránt. News--Ahova soha nem süt be a nap - Magyar hírességek, akik megjárták a börtönthttp://www.life.hu/sztarok/20150924-magyar-hiressegek-akik-bortonben-ultek-stohl-andras-damu-roland-keleti-gyorgyi-zalatnay-cini.htmlLagzi Lajcsi áramlopási ügyére csütörtökön pont kerül. Az Origo.hu cikke szerint vezetőszáron kísérték a Budaörsi Járásbíróságra Lajcsit, akit az ügyészség lopással és vesztegetéssel gyanúsít. A bíróság most dönt az előzetes letartóztatás elrendeléséről. Még az is elképzelhető, hogy rács mögé kerül a dáridózás koronázatlan királya. Ennek kapcsán összegyűjtöttük azokat a hazai hírességeket, akik már megjárták a börtönt. TV + SztárokOrigoBangó Margit: "Felakasztotta magát az apám"http://www.life.hu/sztarok/20150924-bango-margit-enekesno-edesapja-felakasztotta-magat-de-nem-halt-meg.htmlA világhírű, Kossuth-díjas énekesnő életének egyik legboldogabb időszakaként emlékszik vissza első férjére, és tőle született lányára, Marikára. Édesapja azonban már kevésbé örült annak, hogy lánya házasságon kívül hozta világra gyermekét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.