A pár nagy világjáró hírében áll, és nyáron újabb egzotikus országba látogattak el, melynek felfedezéséről régóta álmodoztak. 

Szilvi és Olivér már több, mint egy éve vannak együtt, és az eltelt idő alatt már számtalan közös úton vannak túl. A szerelmesek bár imádják Magyarországot, most mégis egy teljesen új környezetre vágytak, ahol nem kell lesifotósoktól, vagy rajongóktól tartaniuk, így Egyiptom felé vették az irányt - írja a Hot. 

Forrás: RTL Klub

"Nem szeretném, ha bárki félreértené, de ha itthon pihenünk, vagy egyszerűen csak megjelenünk valahol, minden szempár ránk szegeződik. Szívesen beszélgetünk vagy készítünk fotókat a rajongókkal, de az számunkra nem igazán pihenés. Ezért szeretjük a külföldi utakat" - mondta a színésznő, aki azt is elárulta, hogy bizony akadt egy kis kellemetlenség az útjuk alatt.

"Egy nap a tengerparton pihentünk, amikor odalépett hozzánk egy középkorú férfi. Azt mondta, hogy ő profi fotós, és két euróért adja majd a fotók darabját. Bár mi is vittünk gépet, és a telefonjainkkal is szép képeket lehet készíteni, úgy voltunk vele, hogy egy profi fotós mégiscsak jobban ért hozzá. A fotózás rendben le is zajlott, ám amikor elkezdtük nézegetni a képeket, kiderült, hogy csak akkor adja oda darabját két euróért, ha mind az ötszázat megvesszük. Nos, akárhogy is számolom, az ezer euró" - mesélte Szilvi.