pozitív hozzáállás testi hiba születési rendellenesség Lizzie Velasquez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lizzie Velasquezt, a furcsa rendellenességgel született nőt sokan csúfolták élete során. Még a világ legrondább nőjének is kikiáltották a gonosz kommentelők. Lizzie azonban pozitív maradt, és videóban mesélt életéről. Egyre több rajongót szerzett magának.    

Lizzie életéről elkészült a film, ami hamarosan a mozikban is látható lesz. A lány zsírszövetek nélkül született. Képtelen akár egyetlen dekát is hízni: annak ellenére, hogy napi 5000 kalóriát visz be, mindössze 29 kilót nyom. Fél szemére vak, a másikkal alig lát.

Az őt ért rengeteg bántás ugyan megviselte, de nagyon pozitívan áll hozzá az élethez. "Nem bánom, hogy nem vagyok szép, és másnak sem kellene sajnálni, ha nem úgy néz ki, mint a sztárok. Az senkit sem érdekel, hogy ők milyen emberek, csak a kinézetük alapján ítélilk meg őket" - nyilatkozta Lizzie.

Íme, a róla készült film bemutatója!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.