Love is in the air! Így alakult a Vigyél el! párjainak randija

Forrás: RTL -
párkereső műsor Istenes Bence RTL Vigyél el!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt heti Vigyél el!-ben három szingli pasi talált párra, három belevaló és szexi csaj személyében. Az RTL Klub szombat esti randishowjában Istenes Bence megmutatja, mi történt a három pár álomrandiján Cupido Beachen. A randik első fotóit itt Life.hu-n láthatjátok!

Junior múlt szombaton szinte berobbant a stúdióba. Az utolsó körre csak Pálma maradt a játékban, így egyértelmű volt, hogy vele megy randizni. „Amikor megérkeztem a színpadra, már megnéztem Pálmát, és látszott rajta, hogy kedves lány” – mondta a fiú. „Nagyon várom a randit, hogy kiderüljön, mi lesz köztünk.” Pálma nem hagyhatta szó nélkül a fiú kicsit sem visszafogott megérkezését. „Nagyon tetszett a belépője, nagyon cuki volt, nagyon mozgékony. Végre mutatott magából valaki olyat, hogy azt sem tudtam, hogy hova nézzek hirtelen.”

Forrás: RTL

Gergő mindene az anyukája, így kérdéses, hogy az általa választott Fruzsi lehet-e a másik fontos nő az életében. „Fruzsiban az tetszett meg, hogy nem hétköznapi, és én szeretem a nem hétköznapi dolgokat” – ecsetelte Gergő, akitől választottja szinte elolvadt. „Olyan férfit vártam a stúdióba, aki igazi maciember. Tetoválás, kockás ing, kis favágós… Gergő pont ilyen volt.”

Forrás: RTL

Máté és Zsuzsanna szinte ragyogtak, ahogy közösen távoztak a stúdióból. „Azért választottam őt, mert nagyon izgalmas nőnek tartom, legalábbis így, ahogy elsőre megláttam az jött le, hogy baromi izgalmas, és tényleg jó lehet vele az élet” – mesélte lelkesen Máté. „Ez volt a fő szempont. Az izgalmat és az adrenalint láttam benne.” Nem csoda, Zsuzsanna túl két férjen végre a nagy őt keresi. Az különösen megmozgatta a fantáziáját, ahogy Máté az extra produkcióban egy tortát díszített habbal. „Simán el tudom képzelni, hogy ahelyett a torta helyett engem díszítsen ki tejszínhabbal, és remélem, hogy Cupido Beachen ezt meg is teszi.”

Forrás: RTL

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.