Hallgasd meg az új James Bond-film főcímdalát!

Forrás: Fórum Hungary -
főcímdal film dal Sam Smith James Bond énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novemberben kerül a magyar mozikba a legújabb Bond-film, melynek betétdalát a huszonhárom éves londoni dalszerző, Sam Smith készítette. Most nyilvánosságra került a teljes felvétel. 

Az énekes sokáig tagadta, hogy őt választották volna a dal megírására, de szeptember elején a Twitteren leleplezte magát egy fotóval, később pedig hivatalosan is bejelentette a dolgot. Elmondása szerint miután elolvasta a forgatókönyvet, húsz percre volt szüksége ahhoz, hogy megírja a szöveget.

Forrás: Fórum Hungary

Monica Bellucci ötvenévesen alakítja majd James Bond partnerét

Novemberben kerül a magyar mozikba a legújabb Bond-film, melyben Monica Bellucci ötvenévesen alakítja majd a 007-es partnerét. Épp ezért a színésznő a The Guardiannak adott interjújában leszögezte, hogy ő nem Bond-lány, hanem Bond-nő. És ha már a Bond-csajoknál tartunk, ITT meg is mutattuk az utóbbi 20 év legszebb színésznőit, akik bebújhattak az imádott szuperkém ágyába is...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.