Meztelen gyerekrabszolgát tartott a tanárnő

Forrás: Thinkstock -
rabszolga meztelen tanárnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelenül kellett házimunkát végeznie egy 12 éves kisfiúnak egy tanárnő otthonában. 

Otthonában, bezárva tartott egy 12 éves fiút egy tanárnő. A gyerek nem hordhatott ruhát, és takarítania kellett, mint egy rabszolgának. A nő gyakran meg is verte a fiút, aki enni is csak ritkán kapott. A mosdót nem használhatta, egy, a szobájában tartott vödörbe kellett végeznie a dolgát.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A ház ablakait Denise Hallowel beszögelte. A gyerek mégis meg tudott szökni, és a rendőrségen elmondta, mi történt.

Schumacherért imádkozik az elhunyt pilóta, Bianchi apukájahttp://www.life.hu/news/20150925-michael-schumacherert-imadkozik-jules-bianchi-elhunyt-forma1es-pilota-apukaja.htmlA fiát elvesztette, most Michael Schumacherért szorít Philippe Bianchi. News--Paulo Coelhónak is van véleménye a menekülteket megrúgó tévésrőlhttp://www.life.hu/news/20150924-paulo-coelhonak-is-van-velemenye-a-menekulteket-megrugo-tevesrol-laszlo-petrarol.htmlNapjaink egyik legsikeresebb írója, Paulo Coelho az Instagramon mondott véleményt László Petra ügyéről, ami nagy port kavart az utóbbi időben. News--Világrekordot állított fel a 105 éves futó – De még így sem elégedetthttp://www.life.hu/news/20150924-mijadzaki-hidekicsi-105-eves-japan-ferfi-vilagrekordot-allatott-fel-100-meteren.htmlVilágrekordot állított fel 100 méteres futásban a 105. évet betöltöttek kategóriájában a magát orvosi csodának tartó japán Mijadzaki Hidekicsi. News--Nemzetközi kitüntetésben részesül Kovács Ágihttp://www.life.hu/news/20150923-kovacs-agi-olimpiai-bajnok-uszo-nemzetkozi-kituntetesben-reszesul.htmlAz olimpiai bajnok úszónő Facebook oldalán osztotta meg az örömhírt: kitüntetést kap Amerikában. News--Napi cukiság! A kisfiú, aki nem tudja elfújni a gyertyáthttp://www.life.hu/news/20150923-nem-sikerul-elfujnia-a-gyertyat-egy-cuki-keteves-kisfiunak.htmlHiába minden próbálkozás, a kis Marty sehogy sem tudja elfújni a születésnapi süteményén égő egy darab gyertyát. NewsOrigo104 éves nagymama díszíti fel munkáival a városáthttp://www.life.hu/news/20150925-grace-brett-a-104-eves-nagymama-kotott-es-horgolt-munkaival-disziti-fel-varosat.htmlGrace Brett valószínűleg a világ legidősebb utcai művésze lehet, aki kötött és horgolt alkotásaival igyekszik feldobni a skót várost, ahol él. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.