Nem is sejtenénk, hogy Bebe rejtőzik a vastag festék alatt, amiben a Sztárban sztár nyitóadásában lép színpadra vasárnap. Ráadásul ezzel még nincs is vége a meghökkentő részleteknek.

Bebe, ha tükörbe néz, egészen biztosan nem magát látja viszont, hanem egy egészen szokatlan arc köszön vissza rá. Az éneklés mellett mozogni is megpróbál majd a színpadon, ez lesz számára a legnehezebb… „Ennyi smink még az életben nem volt rajtam, másfél óráig illesztették fel a fejemre a fekete loboncot. Dekoltázst is villantok, számomra ez is teljesen új élmény lesz. Amikor elkészültem és tükörbe néztem, megdöbbentem magamtól” - nevetett Bebe, akinek a ruházatát is szoknia kell. 

Forrás: Eva

10 cm-es, magasított talpú cipőben kell színpadra lépnie. „Eléggé inogok, de nem tartok tőle, hogy elesem benne. Akkor sem állna le a show, azt garantálom, Voltam már tolókocsiban koncerten, így semmitől sem félek, abban is lenyomom, ha úgy alakul. Az egyetlen aggodalmam, hogy elmegy a hangom. Hangszálgyulladásom van. Házipálinkával és toroköblítővel kúrálom magamat, az első hatásosabb. Hallgatólagos megállapodás van, hogy csak halál esetén mondunk le munkát. Meg egy ilyen show-ból kimaradni azt biztos nem lehet!