Emlékszel még az Esmeralda főhősnőjére? Így él most a színésznő

Forrás: Amor Bravío -
Leticia Calderón Esmeralda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esmerdaldaként ismerte meg a világ Leticia Calderónt, majd láthattuk a Szív parancsa című szappanoperában. Ezzel az alakítással díjat is nyert, majd eltűnt a közönség elől.

A mexikói Leticia Calderón most 47 éves, évek óta egyetlen sorozatszerepet sem vállalt. Idén végre újra találkozhat vele a közönség a képernyőn, hamarosan látható lesz Soha nem hagysz el című telenovellában.

Forrás: Amor Bravío

Mi a hosszú időre eltűnésének oka? Két tinifiú. A színésznő minden idejét fiai, Carlo és Luciano foglalják le, szeretné velük tölteni a lehető legtöbb időt. Egyedül neveli őket, és bár nem egyszerű feladat az egyedülálló anyaság, nagyon jól megy neki. A színésznő barátai igyekeznek bemutatni őt férfiaknak, hátha eltalálja Ámor nyila. Azonban a lovagnak mindenképp el kell majd nyernie a két fiú szimpátiáját.

Leticia kisebbik fiáról, a 12 éves Down-kóros Lucianóról könyvet is írt korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.