Lagzi Lajcsi: "Nagyon sz.rul érzem magam"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos feleség Lagzi Lajcsi letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előzetes letartóztatásba helyezték Lagzi Lajcsit. A Híradónak azt nyilatkozta, egy koncepció áldozata lett.

A friss hírek szerint a mulatóssztár akár egy évig is börtönben maradhat. Azzal gyanúsítják, hogy feleségével együtt áramot loptak, és vesztegetés gyanúja is felmerült. A kár 30 millió forint is lehet. Csütörtökön előzetesbe helyezték mindkettőjüket.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Magyar hírességek, akik megjárták a börtönt

Lagzi Lajcsi áramlopási ügyére csütörtökön pont kerül. Az Origo cikke szerint vezetőszáron kísérték a Budaörsi Járásbíróságra Lajcsit, akit az ügyészség lopással és vesztegetéssel gyanúsít. A bíróság most dönt az előzetes letartóztatás elrendeléséről. Még az is elképzelhető, hogy rács mögé kerül a dáridózás koronázatlan királya. Ennek kapcsán összegyűjtöttük azokat a hazai hírességeket, akik már megjárták a börtönt.

Galambos Lajos, az ingatlanmogul

Hosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába – Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kis hazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. A Dáridó adásai milliókat ültettek le hetente a tévé elé, az utóbbi napokban mégsem Galambos Lajos zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. Lajcsi ugyanis nemcsak zenészként és producerként tevékenykedett, hanem dörzsölt üzletemberként is.

"Mindenkit szeretek, gyerekek, és nagyon szépen köszönöm, hogy megjelentetek, adtátok az időtöket" – mondta a Híradó munkatársának a zenész. – "Én úgy érzem változatlanul, hogy ez egy személyes ügy, mert nem lehet egy perc alatt egy ilyen döntést meghozni. Nagyon sz...rul érzem magam, főleg a feleségem miatt. Azt szeretném, ha nem egy olyan tájékoztatást adnátok, mint amilyen ítéletet hozott most a bírónő. Meghallgatott minket kettő órában, majd egy percben elmondta, ami valószínű, előre le volt írva. Tartok tőle, hogy egy koncepció áldozata vagyok. De hát kibírtam én már sok mindent. Én egy olyan családból jövök, sok mindenen túlmentünk már. Szeretlek titeket."

"Van egy áramlopó szoba"

Lehet, hogy nem ilyen néven szerepelt a tervrajzokon, de van egy „áramlopó szoba" abban a tatai lakóparkban, amelyet az ismert mulatós zenész, Galambos Lajos reklámozott – tudta meg az Origo. A szoba egy gipszfallal van leválasztva, és a szoba segítségével évente 1-2 millió forint áramköltséget úsztak meg. Az Origo úgy tudja, eleve úgy építették a lakóparkot, hogy majd lopják az áram egy részét. Lajcsi otthonában sem találtak mindent rendben, ott is hasonló módszerekkel trükköztek a gázszámlával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.