Taylor Swift és Mick Jagger együtt bulizott - Videó!

Forrás: Facebook/Taylor Swift -
videó Taylor Swift koncert Mick Jagger The Rolling Stones énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két világsztár Nashville-ben futottak össze egy zenei fellépésen, ahol természetesen meg is örökítették a pillanatot. Taylor nagy rajongója a brit zenésznek, így hatalmas örömmel pózolt egyik kedvencével. 

A fotón igazán viccesen néz ki egymás mellett a két énekes, hiszen Jagger olyan, mintha a 25 éves világhírű énekesnő nagypapája lenne. Természetesen egy nagyszabású fellépés követte a fotózkodást, melyen Swift egy dögös bőrruhában táncolt a színpadon.

Forrás: Facebook/Taylor Swift
Este startol a Sztárban sztár - Itt az első közös sztárszelfi!http://www.life.hu/sztarok/20150927-a-sztarban-sztar-csapata-keszen-all-az-estere-itt-a-kozos-szelfi.htmlMa este újra indul Magyarország legnagyobb házibulija, immár harmadszorra. A sztárok már tűkön ülve várják a műsort, és mielőtt kezdenének, lőttek egy közös képet. TV + SztárokOrigoWow! Mi történt Monique Covet-vel? Így még sosem láttuk!http://www.life.hu/sztarok/20150927-monique-covet-ruhaban-fenykepezkedett.htmlElképesztő! Így még sosem láthattuk a felnőttfilmes Monique Covet-t a Facebookon.TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi: "Nagyon sz.rul érzem magam"http://www.life.hu/sztarok/20150925-lagzi-lajcsi-ezt-nyilatkozta-miutan-letartoztattak.htmlElőzetes letartóztatásba helyezték Lagzi Lajcsit. A Híradónak azt nyilatkozta, egy koncepció áldozata lett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoItt tartana Schobert Norbi rendőrként - Elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20150925-ha-rendor-maradt-volna-schobert-norbi-ugy-gondolja-orszagos-rendorfokapitany-lenne.htmlA fitneszguru biztos benne, hogy munkájával, szorgalmával rendőrként is sokra vitte volna. TV + Sztárok--Taylor Swift lett a legkövetettebb sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-taylor-swift-enekesnonek-van-a-legtobb-kovetoje-instagramon.htmlElképesztő: 45,5 millióan követik Instagramon a világhírű énekesnőt, ezzel pedig hivatalosan is véget ért Kim Kardashian uralkodása a népszerű képmegosztó oldalon.TV + Sztárok--Kínos! Victoria Beckham bepisilt? http://www.life.hu/sztarok/20150924-victoria-beckham-nagyon-csapzottan-tavozott-egy-bulibol-ahol-be-is-pisilt.htmlElég félreérthető lesifotó készült a világhírű divattervezőről, aki a boltja megnyitójának tartott buli után csapzottan, és a nadrágján egy gyanús folttal távozott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.