Majdnem lezuhant a repülő, mert az utas elnézte a vécéajtót

Forrás: airliners.net -
repülőbaleset zuhanás repülőgép baleset vécé repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Gray a mosdót kereste, ám véletlenül rossz ajtót kezdett el feszegetni. 

A KLM utasszállítója 9000 méter magasságon repült, amikor egy utasnak könnyítenie kellett magán. Ebben semmi érdekes nem lenne, ha a férfi nem tévedt volna el, és nem kezdett volna rossz ajtót feszegetni: a gép ajtaját próbálta ugyanis kinyitni az Edinburgh-ból Amszterdamba tartó járaton - írja a Telegraph.

Forrás: airliners.net

James Gray-t 600 euróra büntették, és a következő öt évben nem utazhat a légitársasággal. Az utas értetlenül áll a történtek előtt, szerinte a személyzet ok nélkül pánikolt, hiszen csak éppen rátette a kezét a kilincsre.

Letartóztatták a nőt, mert teknőst molesztálthttp://www.life.hu/news/20150928-letartoztattak-a-not-mert-teknosoket-molesztalt.htmlLetartóztattak egy fiatal floridai nőt, mert a tengerparton teknősöket zaklatott. Egy fényképen látható, hogy egy nagy teknős hátán lovagol. NewsOrigoHajós András és Kern András a Heti Hetesbenhttp://www.life.hu/news/20150927-hajos-andras-es-kern-andras-a-heti-hetesben.htmlMost vasárnap hosszabb kihagyás után újra a hetek között Hajós András és Kern András.News--Madárrajba repült egy Wizz Air gép Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150926-madarrajba-repult-egy-wizz-air-gep-budapesten.htmlMadárrajba repült, emiatt megszakította a felszállást a Wizz Air Tel-Avivba tartó járata szombaton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, közölte a diszkont légitársaság az MTI-vel.NewsPéntek hajnalban erőszakolt a zuglói szatír - keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20150926-pentek-hajnalban-eroszakolt-a-zugloi-szatir-keresi-a-rendorseg-fantomrajz-is-keszult.htmlA férfi a XIV. kerületi Gyarmat utcában rontott rá áldozatára: megtámadta, majd szexuálisan bántalmazta. NewsThinkstockÍgy emlékeznek barátai Harangozó Terire - ma temették a népszerű énekesnőthttp://www.life.hu/news/20150926-igy-emlekeznek-baratai-harangozo-terire-ma-temettek-a-nepszeru-enekesnot.htmlIsten veled, Terike! - Búcsúztak ma a budapesti Szent István bazilikában a népszerű énekesnőtől.News--Várandósan isznak Amerikában? Sokkoló kutatási eredmények!http://www.life.hu/news/20150925-sokkolo-minden-tizedik-varandos-amerikai-no-iszik.htmlMinden tizedik várandós amerikai nő iszik, egyharmaduk a teljes lerészegedésig - állapította meg az amerikai Betegségellenőrzési Központ (CDC) friss tanulmánya. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.