műsorvezető szépségkirálynő Kulcsár Edina Gombos Edina Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg Gombos Edina Amerikában a szülési szabadságát tölti, addig a világ második legszebb lánya, Kulcsár Edina helyettesíti a TV2 Aktív című műsorának műsorvezetőjeként.

A hírt Váczi Gergő jelentette be, aki elmondása szerint alig várja a közös munkát a gyönyörű szépségkirálynővel. Edina szorgosan készül az új feladatra: ismerkedik a súgógéppel, beszédtechnika -tanárhoz jár, naponta gyakorol a stúdióban, emellett megfogadja rutinus kollégái tanácsait.

Élő adásban szólt be Claudiának Havas Henrik: "Hogyhogy maga tangát hord ekkora fenékkel"http://www.life.hu/sztarok/20150928-elo-adasban-szolt-be-claudianak-havas-henrik-a-sztarban-sztar-zsuritagjai.htmlA Sztárban sztárt követően a műsorvezető Tilla Liptai Claudiával és Havas Henrikkel beszélgetett. Hát persze, hogy szóba került a csinos műsorvezető és a Tanár úr közös, mokkás múltja is. TV + Sztárok--Felháborodtak a nézők, mert nem működött a szavazó applikáció a Sztárban sztár alatthttp://www.life.hu/sztarok/20150928-felhaborodtak-a-nezok-mert-nem-mukodott-a-szavazo-applikacio-a-sztarban-sztar-alatt.htmlA Sztárban sztár újítással készült a harmadik évadra: SMS helyett már applikációval lehet szavazni. Azonban a kezdet kicsit döcögősre sikeredett. TV + Sztárok--Gesztesi Károly helyett nézőként érkezett fia ugrott be http://www.life.hu/sztarok/20150928-gesztesi-karoly-csalogany-csalad-cimu-premieren-furcsan-viselkedett-a-szinpadon.htmlHatalmas sikernek ígérkezett a Karinthy Színház Csalogány család című darabjának pénteki bemutatója, de mégsem az elvártaknak megfelelően alakultak a dolgok. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huZimány Linda hangyákat varratott magára?http://www.life.hu/sztarok/20150927-zimany-linda-hangyas-tetkot-villantott-az-instagram-oldalan.htmlA glammodell újabb képpel lepte meg a rajongóit, ahol állítólag az ő kezét láthatjuk, melyre hangyák vannak tetoválva. Linda éppen Ibizán bulizik, és lazít a barátaival. TV + SztárokOrigoÚjra motorra ült Rékasi Károly - fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150926-ujra-motorra-de-jatek-motorra-ult-rekasi-karoly-a-humorerzeke-nem-hagyta-el-a-szineszt.htmlÖrömmel látjuk, hogy Rékasi Károlyt nem hagyta el a humorérzéke: balesete után ismét motorra pattant, és nem is akármilyenre. TV + SztárokOrigoFérfi celebek a női testről! Elképesztő sötétség a témában - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150926-ferfi-celebek-a-noi-testrol-elkepeszto-sotetseg-a-temaban-video.htmlHazai férfi celebjeinket kérdeztük, vajon mennyire ismerik a női testet? Mi az a menopauza? És mit lehet tudni a progeszteronról? Egy biztos: Győrfi Pálon kívül mindenki sötétben tapogatózik. Elképesztő videó, döbbenetes válaszok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.