Jégbüfé cukrászda kávézó Budapest nyitás költözés fagylaltozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint már októberben fogadhatja első vendégeit a legendás Jégbüfé, amely csupán néhány sarokkal arrébb fog költözni a régi megszokott helyétől.

Már dolgoznak a legendás Jégbüfé megnyitásán a Petőfi Sándor utca legelején található épületben - értesült a Magyar Idők napilap. Az átalakítások októberben érnek véget, így még ebben a hónapban megnyithat a híres cukrászda és fagylaltozó.

Hosszú évtizedeken át a Ferenciek terén található Párisi Udvar adott helyet a legendás cukrászdának Forrás: Origo

A tervek szerint a Jégbüfé egy új, modernebb, ám kisebb helyen, a régi cukrászpultokkal és gépekkel várja majd a vendégeket. A Jégbüfé augusztus 29-án zárta be kapuit az épületegyüttes felújítása miatt, amelyet várhatóan egy szállodává alakítanak át a kivitelezők.

Jamie Oliver Budapesten nyit éttermethttp://www.life.hu/news/20150929-jamie-oliver-megnyitja-elso-kozep-europai-ettermet-budapesten.htmlJövő tavasszal nyitja meg első közép-európai éttermét a "pucér" szakács, Jamie Oliver. A Budai Várban nyíló hely néhány lépésre lesz a Mátyás templomtól. News--Olyan retró és klasszikus sütikkel búcsúzik a Jégbüfé, mint a „málnahabos”http://www.life.hu/news/20150828-jegbufe-bezaras-retro-sutik-malnahabossal-bucsuznak.htmlHatvanhárom év után bezár a belvárosi Jégbüfé. A legendás cukrászda klasszikus süteményekkel búcsúzik, amikért hosszú sorok kígyóznak. NewsFotó: Margitay Klára/Life.huBarbie-horgászbottal fogott egy óriási halat a kislány - Videó! http://www.life.hu/news/20150929-barbie-horgaszbottal-horgaszott-egy-kislany-es-hatalmas-halat-fogott-vele.htmlKicsi a bors, de erős! - szól a közmondás, ami most értelmet is nyert. A felvételen egy csöpp kislány küzdelmét láthatjuk, aki cuki rózsaszín szettben horgászik az apukájával. NewsOrigoHajdúszoboszlón csapott le újra Repülős Gizihttp://www.life.hu/news/20150930-repulos-gizi-egy-hajduszoboszloi-ferfi-otthonat-probalta-kirabolni.htmlA sértett férfi elmondása szerint csak egy kávéra hagyta el otthonát, ahová visszatérve egy idős nőt talált a szekrényében kutatni. NewsOrigoBővül a gyanúsítottak köre Lagzi Lajcsi ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150930-galambos-lajos-azaz-lagzi-lajcsi-buntarsait-keresi-a-rendorseg.htmlKorántsem zárták még le a mulatósztár büntetőügyét, az ügyészség nem tagadta, hogy még bővülhet a gyanúsítottak köre. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoDráma! Öngyilkos lett Jim Carrey exbarátnője, Cathriona Whitehttp://www.life.hu/news/20150929-ongyilkos-lett-jim-carrey-exbaratnoje-cathriona-white.htmlGyógyszer-túladagolással vetett véget az életének Cathriona White. Holttestét hétfőn találták meg barátai. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.