Ferenciek tere felújítás Jégbüfé cukrászda ingatlan sütemény édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi történhetett, hogy hatvanhárom év után bezár Budapest egyik kultikus cukrászdája?

A Ferenciek terén található Jégbüfé gyermekkorunk kedvenc helyszíne, hiszen nem volt annál jobb program, amikor nagymamánk kézen fogott minkett és elvitt egy habos sütire. Nos, egyszer minden véget ér, a cukrászda a felújítás áldozatává vált – írja az Origo.hu.

Forrás: Origo

A Párisi Udvarban még megtalálható összes üzlet lehúzza a rolót, a palotát tavaly megvásárló Mellow Mood Group ugyanis hamarosan megkezdi az épület felújítását. A fejlesztők vendéglátóhelyeket, rendezvényhelyszínt és ötcsillagos apartmanhotelt álmodtak a helyszínre.

Tömegek osztják a menekült családról készült képet - Felrobbant az internet!http://www.life.hu/news/20150825-onallo-eletre-kelt-a-menekult-csaladrol-keszult-foto-az-interneten.htmlElképesztően megható, és igen elgondolkodtató kép járta be a világsajtót az elmúlt napokban, amit a The New York Times-nak dolgozó fotóriporter készített egy menekült családról.News--A nap hőse: Nem vihette fel konyakját a repülőre, így lehúzta az egészethttp://www.life.hu/news/20150825-nem-vihette-fel-konyakjat-a-repulore-lehuzta-az-egeszet.htmlAz amerikai reptéren vásárolt egy üveg drága konyakot egy nő, de mivel nem vihette fel a gépre, fogta magát, és leöntötte garatán az egészet. Mi simán megválasztanánk a konyak nagykövetének. NewsRekordmennyiségű haláleset történt az idei bikafuttatásokonhttp://www.life.hu/news/20150825-az-idei-bikafuttatasokon-rekordmennyisegu-halaleset-tortent.htmlTízre nőtt az idei bikafuttatások halálos áldozatainak száma Spanyolországban, ahol legutóbb vasárnap halt bele a sérüléseibe egy negyvenes éveiben járó férfi.News--Levágta a villamos egy fiú lábát Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150824-levagta-a-villamos-egy-fiu-labat-budapesten-1.htmlMindkét lábát csonkolni kellett egy fiatal fiúnak Budapesten. Vasárnap éjjel ütötte el a 61-es villamos.NewsOrigoEsővel tér vissza a kánikulahttp://www.life.hu/news/20150824-az-idojaras-jelentes-szerint-kedden-esovel-ter-vissza-a-kanikula.htmlA keddi záporok és zivatarok után szerdától már ismét meleg, száraz időre számíthatunk.NewsThinkstockMegtámadták Misha Collinst, az Odaát sztárjáthttp://www.life.hu/news/20150824-misha-collinst-az-odaat-sztarjat-megtamadtak-es-kiraboltak-ismeretlenek.htmlHárom ismeretlen férfi támadta meg az Odaát sztárját Minneapolisban. Misha Collins a sorozat közönségtalálkozójára, a MinnConnra érkezett a városba. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.