Ennél boldogabb malacot még sosem láttál - Cuki videó!

disznó malac tenger fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ziggyt, az utazó malacot csodás helyre vitte a gazdája. Óriásit pancsolt a kis páros ujjú patás.

Nagyon jó dolga van Ziggy malacnak. Gazdája minden utazására magával viszi. A tengerparton lecsatolta az imádnivaló disznócskát a sétáltató hámról, és engedte, hogy a vízben dagonyázzon. Ilyen boldog malacot még biztos nem láttál!

60 éve halt meg a legendás James Deanhttp://www.life.hu/news/20151001-60-eve-halt-meg-james-dean-szinesz.htmlKorának legjóképűbb színésze, a legendás James Dean hatvan évvel ezelőtt, szeptember 30-án vesztette életét egy balesetben. NewsOrigoEgy tévéshow miatt bukott le az évek óta bújkáló erőszakolóhttp://www.life.hu/news/20150930-egy-teveshowban-bukott-le-az-evek-ota-bujkalo-eroszakolo.htmlTöbb nőt rabolt el és erőszakolt meg egy férfi, aki több mint 20 évig bújkált. Kedden rendőrkézre került. NewsThinkstockKiderült, mit tesz Erzsébet királynő, ha a férje előbb hal meg, mint őhttp://www.life.hu/news/20150930-kiderult-mit-tesz-erzsebet-kiralyno-ha-a-ferje-elobb-hal-meg-mint-o.htmlFülöp herceg és Erzsébet királynő már 68 éve házasok. A királynő életében a herceg volt az egyetlen férfi, így nagyon megviselné, ha meghalna. News--Egy padon ülő férfit majdnem halálra faltak a darazsak a II. János Pál Pápa térenhttp://www.life.hu/news/20150923-egy-padon-ulo-ferfit-majdnem-halalra-faltak-a-darazsak-a-ii-janos-pal-papa-teren.htmlEgy hatvanéves férfi négy napig ült egy padon a II. János Pál Pápa téren arra várva, hogy felfalják a darazsak. News--Négyes szexorgiában erőszakolt meg a pár egy tinifiút, miközben gyerekeik aludtakhttp://www.life.hu/news/20150923-negyes-szexorgiaban-eroszakolt-meg-a-par-egy-tinifiut-mikozben-gyerekeik-aludtak.htmlLaura Bentley és Jason Schlueter hatéves kislánya mondta el a rendőrségnek, hogy szülei megütötték, mikor felébredt, és véletlenül meglátta, mi folyik a lakásban. News--Elképesztő! Pénzért lökte feleségét a szakadékba egy férfihttp://www.life.hu/news/20150923-penzert-lokte-feleseget-a-szakadekba.htmlSétálás közben szakadékba lökte feleségét egy férfi. Kiderült, mindezt az asszony életbiztosításáért tette, ő volt ugyanis a kedvezményezettje. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.