Rágerjedt egy vadkan a menstruáló nőre a Dél-Dunántúlon

Forrás: Thinkstock -
vér menstruáció vadkan erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, életveszélyes lehet erdőbe menni a piros betűs napokon. Egy nőnek még épp szerencséje volt, hogy el tudott menekülni egy vérre gerjedő vadkan elől.

"Vendégvadászok jártak itt külföldről. A hölgy nem fogott fegyvert, csak kísérte a társait. Először a lesen voltak, majd lementek cserkelni. Ekkor került elő egy hatalmas vadkan, ami ahelyett, hogy megijedt volna – mint ahogy az a természetes viselkedése lenne – begerjedve közeledett a társaság felé" - mondta a Blikknek egy szemtanú, aki látta, amint egy vaddisznó furcsán kezd viselkedni.

Forrás: Thinkstock

A vadászó társaság egyik tagja éppen menstruált, vélhetően annak a szagát érezte meg egy kifinomult orrú vadkan. Az asszony a társasággal szerencsésen fel tudott menekülni egy vadászlesre. Történt már olyan eset korábban, hogy egy nő belehalt a sérüléseibe, mikor megtámadta egy - szintén a vérszagra érkező - vadkan.

Caitlyn Jenner megússza a börtönthttp://www.life.hu/news/20151001-caitlyn-jenner-megussza-a-bortont.htmlA 65 éves, frissen nővé vált Caitlyn Jenner februárban okozott balesetet, az áldozat meg is halt. Ekkor Caitlyn még Bruce volt. News--Fekete férfiprostituálttal szexelt a Ku Klux Klan vezérehttp://www.life.hu/news/20151001-fekete-ferfiprostitualttal-szexelt-a-ku-klux-klan-vezere.htmlFrazier Glenn Miller, a Ku Klux Klan vezére csúnyán lebukott. Bár néhány éve valószínűleg megölt néhány meleg feketét, ezúttal szeretkezett eggyel. News--Ennél boldogabb malacot még sosem láttál - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20151001-malac-furdik-a-tengerben-cuki-video.htmlZiggyt, az utazó malacot csodás helyre vitte a gazdája. Óriásit pancsolt a kis páros ujjú patás. News--Kijött az elvonóról a hajléktalan lottónyerteshttp://www.life.hu/news/20150929-kijott-az-elvonorol-a-hajlektalan-lottonyertes.htmlÖnként vonult be az a férfi a rehabra, aki 630 millió forintot nyert, de nem tudta feldolgozni a hirtelen jött jólétet. Andraschek László korábban hajléktalan volt. NewsOrigoBörtönt kaptak a pécsi pékek, akik felfújták kollégájukat a fenekén keresztülhttp://www.life.hu/news/20150929-bortont-kaptak-a-pecsi-pekek-akik-felfujtak-feneken-keresztul-kollegajukat.htmlEgy pék elkapta kollégáját, társai pedig lefogták a férfit. Fenekén keresztül sűrített levegőt fújtak bele. Megszületett az ítélet az ügyben.NewsThinkstockEgy padon ülő férfit majdnem halálra faltak a darazsak a II. János Pál Pápa térenhttp://www.life.hu/news/20150923-egy-padon-ulo-ferfit-majdnem-halalra-faltak-a-darazsak-a-ii-janos-pal-papa-teren.htmlEgy hatvanéves férfi négy napig ült egy padon a II. János Pál Pápa téren arra várva, hogy felfalják a darazsak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.