Ha van tökéletes átalakulás, akkor ennek Tóth Gabi a nagymestere. Sikerült meglesnünk az énekesnőt, miközben arra készült, hogy Britney Spears bőrébe bújjon. 

Tóth Gabi nagyot  fog alakítani, ennyit előre elárulhatunk. A szexis szőke dívát, Britney Spearst fogja alakítani a Sztárban sztár színpadán vasárnap este. Vajon sikerülni fog a szőke énekesnő nyávogását is élethűen átadnia? 

Britney távol áll tőlem, sohasem voltam ez a nyávogó cicalány. De  éppen erről szól a műsor, minél több olyan karaktert személyesítsünk meg, aki nem biztos, hogy kompatibilis  a mi személyiségünkkel. Szeretem a kihívásokat, igyekszem alkalmazkodni és britney-sen viselkedni. A nyávogáshoz nagyon el kell változtatnom a hangom, magasabbra. Ez elég nehéz lesz, hisz alapból mély, rekedtes énekhangom van. De létezik egy speciális technika ennek a tökéletes elsajátítására, amiben a Sztárban sztár énektanárnője sokat segít. Elárulom, már elég jól megy a nyávogás!" – nevetett Gabi, aki kék szemére barna kontaktlencsét kapott. 

Gabi már az első adásban is sokkolt Bruno Mars-ként, hihetelen energiabombaként robbant a színpadon. Itt, az adás után Gáspár Lacival.Forrás: Instagram/tothgabi

„Nem túl kényelmes a kontaktlencse, mert a pupillámba belemegy a barna rész, és homályosan látok vele, de meg lehet szokni. Jól sikerül a sminkem, tetszik, amit látok, ha tükörbe nézek. Bízom benne, hogy fel fogom robbantani a képernyőt, és ehhez nem csak a dögös külsőm fog hozzájárulni. Nem lesz könnyű feladatom. Elég kemény tánccal készülök, és mindeközben olyan hangon kell énekelnem, ami nem az enyém.”