Elképesztő összeesküvés-elmélet látott napvilágot az énekesnővel kapcsolatban, eszerint Avril 2004-ben öngyilkos lett, és egy hasonmás vette át a helyét...

A kanadai származású Avril Lavigne-t évek óta egy imposztor helyettesíti, ő ugyanis meghalt 2004-ben. Legalábbis egy meglehetősen meredek elmélet szerint. 

Forrás: AFP/John Parra

Avril 2003-ban abszolút csúcson volt, néhány év után azonban csillaga kezdett megkopni. Egy összeesküvés-elmélet szerint pedig 2004-ben, nem sokkal a szülei válása után öngyilkos lett. Akkorra viszont már egy több tízmillió dolláros bizniszt építettek ki köré, vagyis nem hagyhatták veszni a brandet. 

Ezért felbéreltek egy dublőrt, név szerint Melissa Vandellát, hogy játssza el Avril szerepét. Ez olyan jól sikerült, hogy azóta is ő helyettesíti – írja a Metro. Az elmúlt években kiadott albumokon természetesen csak olyan dalok szerepelnek, amelyeket Avril még a halála előtt rögzített.

Az öngyilkosságra Lavigne dalaiban találtak utalásokat, például az Én boldog végem (My happy ending) című számban. Ráadásul 2004 után sok minden változott Avril külsején is. Megváltozott az orra, az arccsontja, a haja hullámosabb lett, és sokkal szőkébb is. Ráadásul több anyajegy, tetoválás is máshogy néz ki a későbbi képeken.