Állítják: Avril Lavigne öngyilkos lett

Forrás: AFP/John Parra -
öngyilkos Avril Lavigne öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő összeesküvés-elmélet látott napvilágot az énekesnővel kapcsolatban, eszerint Avril 2004-ben öngyilkos lett, és egy hasonmás vette át a helyét...

A kanadai származású Avril Lavigne-t évek óta egy imposztor helyettesíti, ő ugyanis meghalt 2004-ben. Legalábbis egy meglehetősen meredek elmélet szerint.

Forrás: AFP/John Parra

Avril 2003-ban abszolút csúcson volt, néhány év után azonban csillaga kezdett megkopni. Egy összeesküvés-elmélet szerint pedig 2004-ben, nem sokkal a szülei válása után öngyilkos lett. Akkorra viszont már egy több tízmillió dolláros bizniszt építettek ki köré, vagyis nem hagyhatták veszni a brandet.

Ezért felbéreltek egy dublőrt, név szerint Melissa Vandellát, hogy játssza el Avril szerepét. Ez olyan jól sikerült, hogy azóta is ő helyettesíti – írja a Metro. Az elmúlt években kiadott albumokon természetesen csak olyan dalok szerepelnek, amelyeket Avril még a halála előtt rögzített.

Az öngyilkosságra Lavigne dalaiban találtak utalásokat, például az Én boldog végem (My happy ending) című számban. Ráadásul 2004 után sok minden változott Avril külsején is. Megváltozott az orra, az arccsontja, a haja hullámosabb lett, és sokkal szőkébb is. Ráadásul több anyajegy, tetoválás is máshogy néz ki a későbbi képeken.

Laár András és Galla Miklós együtt pózoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-laar-andras-zenesz-humorista-es-galla-miklos-humorista-egyutt-pozoltak-bekulesuk-utan.htmlSok év után újra egymás oldalán mosolygott a két nagyágyú, hamarosan pedig egy színpadon brillíroznak majd. TV + SztárokOrigoDögös bőrszerkóban szexiskedik a 45 éves Erős Antónia: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151003-eros-antonia-hirados-dogos-borszerkoban-szexiskedik-nem-semmi-labak.htmlErős Antóniát leginkább asztala mögött ülve látjuk a Híradóban, így nem is sejtjük, milyen dögös valójában. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huPénteken eltemették Alekosz édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151003-eltemettek-alekosz-edesanyjat-kiszel-tunde-is-reszt-vett-az-utolso-uton.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a valóságshow-sztár nemrég elveszítette az édesanyját. Pénteken pedig szerettei utolsó útjára kísérték Vája asszonyt. TV + Sztárok--Sejtelmes fotóval köszönti a szombat estét Csobot Adél: Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151003-csobot-adel-a-tv2-sztarja-sejtelmes-fotoval-koszonti-a-szombat-estet.htmlA Life.hu sztárszerzője, Csobot Adél egy igazán szexi fényképet tett közzé az Instagram-oldalán. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huSejtelmes fotóval köszönti a szombat estét Csobot Adél: Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151003-csobot-adel-a-tv2-sztarja-sejtelmes-fotoval-koszonti-a-szombat-estet.htmlA Life.hu sztárszerzője, Csobot Adél egy igazán szexi fényképet tett közzé az Instagram-oldalán. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huBódi Sylvi ingben és bokaláncban: A szépség a Kanári-szigetekről üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20151003-bodi-sylvi-modell-ingben-es-bokalancban-a-kanari-szigetekrol-uzent-kovetoinek.htmlBódi Sylvi nyilvános Instagram oldalának tanúsága szerint a modell ismét utazik, méghozzá a Kanári-szigeteken jár. És hogy mit is csinál ott? Nos, doglozik és forgat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.