Vadító! Hatalmas mellekkel csapatja Dj Seherezádé

Forrás: Facebook/VV Seherezádé hivatalos oldala -
mell valóvilág szexi DJ Seherezádé dögös dekoltázs RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke bombázó megmutatta milyen, amikor a dj pult mögött tombolva vadítja a férfiakat.

Az egykori valóvilág sztár, Seherezádé éppen 5 éve áll a dj pult mögött és sikert sikerre halmoz. A szexi dj, az évfordulót, egy dögös fotóval ünnepelte, ahol látszik a buli valóban a tetőfokára hágott. Sehi pedig az évek alatt egyre jobban néz ki és a zene mellett biztos, hogy dekoltázsa is hozzáad a forró hangulathoz.

Forrás: Facebook/VV Seherezádé hivatalos oldala
Laár András és Galla Miklós együtt pózoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-laar-andras-zenesz-humorista-es-galla-miklos-humorista-egyutt-pozoltak-bekulesuk-utan.htmlSok év után újra egymás oldalán mosolygott a két nagyágyú, hamarosan pedig egy színpadon brillíroznak majd. TV + SztárokOrigoDögös bőrszerkóban szexiskedik a 45 éves Erős Antónia: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151003-eros-antonia-hirados-dogos-borszerkoban-szexiskedik-nem-semmi-labak.htmlErős Antóniát leginkább asztala mögött ülve látjuk a Híradóban, így nem is sejtjük, milyen dögös valójában. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huPénteken eltemették Alekosz édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151003-eltemettek-alekosz-edesanyjat-kiszel-tunde-is-reszt-vett-az-utolso-uton.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a valóságshow-sztár nemrég elveszítette az édesanyját. Pénteken pedig szerettei utolsó útjára kísérték Vája asszonyt. TV + Sztárok--Sejtelmes fotóval köszönti a szombat estét Csobot Adél: Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151003-csobot-adel-a-tv2-sztarja-sejtelmes-fotoval-koszonti-a-szombat-estet.htmlA Life.hu sztárszerzője, Csobot Adél egy igazán szexi fényképet tett közzé az Instagram-oldalán. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huMi történt? Szomorú fotót posztolt magáról Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151003-toth-gabi-eppen-britney-spears-megformalasara-keszul-a-sztarban-sztar-musoraban.htmlA gyönyörűszép énekesnő éppen Britney Spears megformálására készül, vasárnap este ugyanis újra fellép a TV2 Szárban sztár műsorában. De vajon miért osztott meg egy ilyen búskomor fotót? TV + Sztárok--Csodás szombat! Gáspár Evelin kihozta a Porschét a garázsbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-gaspar-gyozo-lanya-gaspar-evelin-kihozta-a-porschet-a-garazsbol.html"Látszik a cipődön, hogy edzel" – kommentelte valaki Gáspár Evelin legfrissebb fotója alá. A lány a minap kiakadt azon, hogy talán feleslegesen fogyott le, és ezért gyűlöli is magát, szerintünk azonban csodásan fest. Legutóbbi fotója is erről árulkodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.