Ragyogott a szíve: Rá sem ismertünk a Mohamed Fatimává vált Baby Gabira

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
TV2 Sztárban sztár Baby Gabi Mohamed Fatima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Sztárban sztár című műsorának második adásában Baby Gabi Mohamed Fatima bőrébe bújt. És csodás volt!

"Tökéletes volt" - mondta Fatima, amikor meghallotta saját dalát, és meglátta kolléganője produkcióját.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

"Aki ezután a szám után depressziós, az dögölön meg! Ezt a két nőt receptre kéne felírni minden életunt embernek" - fűzte hozzá Havas Henrik.

Bebe egyébként távol-keleti Vágó Istvánként lépett színpadra, Wolf Kati pedig Varga Vitkrot húzta magára.

Hűha! Mi van a bikinis Iszak Eszti lábai között?http://www.life.hu/sztarok/20151004-a-bikinis-iszak-eszti-musorvezeto-labai-kozott-valami-furcsasag-ban.htmlA szépséges műsorvezető, aki legutóbb teljesen megváltoztatta a külsejét, nosztalgiázással töltötte a vasárnapot. TV + Sztárok--Családlátogatás Vajnáéknál: Timi szüretelni vitte Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-vajna-timi-modell-szuretelni-vitte-ferjet-andy-vajna-producert-szuleihez.htmlAz ősz egyik legszebb napján a Vajna házaspár Timi szüleihez utazott, ahol szüreti mulatságba csöppentek. TV + Sztárok--Előre szólunk! Tóth Gabi sokkolni fog ma este a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-toth-gabi-sokkolni-fog-a-sztarban-sztar-szinpadan-nagyon-hasonlit-britney-spearsre.htmlHa van tökéletes átalakulás, akkor ennek Tóth Gabi a nagymestere. Sikerült meglesnünk az énekesnőt, miközben arra készült, hogy Britney Spears bőrébe bújjon. TV + Sztárok--"Van egy csomó dolog, amit az ember szingliként megengedhet magának..." - Caramel a házasságról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-molnar-ferenc-caramel-hazassagrol-apasagrol-kislanyarol-es-a-naszutrol-is-beszelt.htmlMolnár Ferenc Caramel megmutatta jegygyűrűjét, majd pedig titkaiba is beavatott minket. Házasságról, apaságról, kislányáról és a nászútról is beszélt.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin átlustálkodta a vasárnapot: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-evelin-gyozike-gyermeke-atlustalkodta-a-vasarnapot-es-posztolt-instagramra.htmlGyőzike nagyobbik lánya, aki legutóbb kifakadt, hogy hiába fogyott le és gyűlöli magát, csodás hétvégét tudhat maga mögött.TV + Sztárok--Óriásit terpesztett Bódi Sylvi a Kanári-szigeteken: Szexi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151004-oriasit-terpesztett-bodi-sylvi-modell-aki-a-kanari-szigeteken-forgat-es-nagyon-szexi.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a szépséges Bódi Sylvi a Kanári-szigeteken van, és keményen dolgozik, forgat. És persze posztol is... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.