Wow! Überszexi Britney Spearsként villant Tóth Gabi

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Tóth Gabi TV2 Sztárban sztár Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Fejbe vág a seggem" - vezette fel produkcióját Tóth Gabi már a kisfilmbjében. A mérgező hangú csókkirálynő előadása nem volt semmi. Sőt! Havas Henrik nyelve is összeakadt tőle!

Szem nem maradt százazon, amikor Tóth Gabi brutálszexisen színpadra lépett a TV Sztárban sztár műsorában Britney Spearsként. Azt ugye előre tudtuk, hogy Gabi valami meghökkentőt fog majd mutatni, de hogy ennyire durva lesz, arra azért nem számítottunk.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

"Gabi, ha együtt utazunk, tuti nem süllyedünk el" - mondta Caludia.

Gáspár Evelin átlustálkodta a vasárnapot: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-evelin-gyozike-gyermeke-atlustalkodta-a-vasarnapot-es-posztolt-instagramra.htmlGyőzike nagyobbik lánya, aki legutóbb kifakadt, hogy hiába fogyott le és gyűlöli magát, csodás hétvégét tudhat maga mögött.TV + Sztárok--Nyári Alíz Freddie Mercuryvá változotthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-nyari-aliz-enekesno-a-tv2-sztraban-sztar-szereploje-tokeletes-freddie-mercuryva-valtozott.htmlA nyári lányok tökéletes előadása tartolt a Sztrában sztár vasárnapi adásában. Sőt élő adásban, profin kezelte a bakit Nyári Alíz. TV + Sztárok--Ragyogott a szíve: Rá sem ismertünk a Mohamed Fatimává vált Baby Gabirahttp://www.life.hu/sztarok/20151004-ragyogott-a-szive-ra-sem-ismertunk-a-fatimava-valt-baby-gabira.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorának második adásában Baby Gabi Mohamed Fatima bőrébe bújt. És csodás volt! TV + Sztárok--Wolf Kati magára kapta Varga Viktorthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-wolf-kati-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-magara-kapta-varga-viktor-enekest.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adásában Varga Viktort öltötte magára az énekesnő, aki zseniálisan hozta az extravagáns énekes formát. TV + Sztárok--Családlátogatás Vajnáéknál: Timi szüretelni vitte Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-vajna-timi-modell-szuretelni-vitte-ferjet-andy-vajna-producert-szuleihez.htmlAz ősz egyik legszebb napján a Vajna házaspár Timi szüleihez utazott, ahol szüreti mulatságba csöppentek. TV + Sztárok--"Van egy csomó dolog, amit az ember szingliként megengedhet magának..." - Caramel a házasságról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-molnar-ferenc-caramel-hazassagrol-apasagrol-kislanyarol-es-a-naszutrol-is-beszelt.htmlMolnár Ferenc Caramel megmutatta jegygyűrűjét, majd pedig titkaiba is beavatott minket. Házasságról, apaságról, kislányáról és a nászútról is beszélt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.