Görög Zita megújította külsejét, levágatta évek óta hosszan hordott haját. Bár posztolt képet új frizurájáról, mi élőben is megcsodálhattuk.

Görög Zita ragyog, és nem csak a szerelemtől. Már régóta tervezgette, most viszont meglépte: megszabadult hosszú, barna hajától, ami az elmúlt években sikeres modell- és televíziós karrierjében is végigkísérte.

Forrás: Facebook/Görög Zita

"Egyre bátrabb vagyok a külsőmmel kapcsolatban. Korábban is megfordult a fejemben, hogy változtatnék, de a szerződések miatt ezt nem tehettem meg. Amikor ezek a profi modellszerződések lejártak, akkor születtek meg a gyermekeim, így utána nem a saját külsőm és életem került az előtérbe, hanem a gyerekeim. Most viszont lett időm és kedvem is  játszani ezekkel a dolgokkal, és rá is kaptam az ízére" - árulta el Zita, aki több lépcsőben kurtította meg haját.

Három körben vágattam le, mire Zsidró Tomival megtaláltuk ezt a formát. Egyre rövidült, amit kicsit sem bánok. Egyáltalán nem volt fura, nem hiányzik a hosszúsága, hiszen szinte mindig felkötve hordtam. Pár hónapra póthajat kaptam, amit nagyon is élveztem, de most erre volt szükségem. Tomi, a párom nem ragaszkodik a hosszú hajhoz, ő a személyiségembe szeretett bele, nem a külsőmbe. Ebből is merítettem a bátorságot, mert mellette bármilyen külsőm lehetne " - nyilatkozta a Trendmánia műsorvezetője.