Így tanítja emberségre a világot egy 22 éves fiú – Szívmelengető fotó!

Forrás: Racebook/ Only In Hamilton -
emberség kézfogás nyugtalanság busz vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha csak annyi is elég, ha kinyújtod a kezed egy szenvedő felé. Kicsit már ezzel is meg lehet váltani a világot, ahogy a 22 éves Godfrey Cuotto tette.

Ontarioban, Kanadában egy buszon ugyanis mellé ült le egy Robert nevű vak és szellemileg sérült férfi, aki nyugtalan lett az őt körülvevő tömeg és zaj miatt. A kétségbeesett Robert a mellette ülő fiút kérte meg, hogy megfoghassa kezét. A fiatal srác ebbe bele is egyezett, amitől a férfi teljesen megnyugodott.

Forrás: Racebook/ Only In Hamilton

„Néha csak önzetlennek kell lenni, és más baját kell a magad fölé emelni” – nyilatkozta a hőssé vált fiú. Az emberséges pillanatról egy fotó is készült, ami az Only In Hamilton nevű Facebook-oldalra került ki. A képet már 47 ezren lájkolták és 11 ezer dícsérő és nagyon pozitív hozzászólás érkezett.

Reménykeltő hírek: kissé javult Schumacher állapotahttp://www.life.hu/news/20151012-schumacher-menedzsere-szerint-javult-egy-keveset-a-pilota-allapota.htmlSchumacher menedzsere, Sabine Kehm reménykeltő híreket közölt a Forma-1-es pilóta állapotáról. News--Fiatal lányokat vett rá a prostitúcióra egy kaposvári taxishttp://www.life.hu/news/20151012-vadat-emeltek-egy-taxis-ellen-aki-prostituciora-vett-ra-fiatal-lanyokat.htmlKerítés és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Kaposvári Járási Ügyészség egy taxis és három társa ellen - közölte a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel. NewsOrigoBrutális! Kutyagumi miatt késelte meg szomszédjáthttp://www.life.hu/news/20151012-kutyagumi-miatt-keselte-meg-szomszedjat.htmlEgy floridai férfinak elege lett, hogy szomszédja mindig az ő háza előtti fűbe végezteti kutyájával a dolgát. Legutóbbi vitájuk brutális gyilkossággá fajult. NewsThinkstockEgy terhes nő és öt gyerek egy dublini tűz áldozatai közötthttp://www.life.hu/news/20151012-terhes-no-es-ot-gyerek-egy-dublini-tuz-aldozatai-kozott.htmlKét család, öt felnőtt és öt gyermek veszítette életét szombaton hajnalban egy dél-dublini tűzben. A tragédia egy úgynevezett traveller táborban történt, az áldozatok nagy valószínűséggel romák voltak - írja az Origo.News--Nem szedte a gyógyszereit, ezért lett öngyilkos a focistahttp://www.life.hu/news/20151012-vass-milan-focista-nem-szedte-a-depressziora-felirt-gyogyszereit-ezert-lehetett-ongyilkos.htmlNem szedte a depresszióra felírt gyógyszereit a Skóciában egy hónappal ezelőtt eltűnt Vass Milán, akiről kiderült, hogy öngyilkos lett. News--Dráma! Bomba robbant Katalin és Vilmos otthona melletthttp://www.life.hu/news/20151012-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-otthona-mellett-bomba-robbant.htmlNem messze a Kensington-palotától, a szomszédos orosz nagykövetségnél helyezték el a gyanús csomagot. Délelőtt fél 10-kor óriási készültséggel jelentek meg a rendőrök és a tűzszerészek a helyszínen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.