Dráma! Bomba robbant Katalin és Vilmos otthona mellett

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin hercegnő brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem messze a Kensington-palotától, a szomszédos orosz nagykövetségnél helyezték el a gyanús csomagot. Délelőtt fél 10-kor óriási készültséggel jelentek meg a rendőrök és a tűzszerészek a helyszínen.

A Daily Mail beszámolója szerint a rendőrök azonnal lezárták a környéket. Azt egyelőre nem tudni, kinek szánták a bombát, a Buckingham-palota azonban a Daily Starnak megerősítette, hogy a hercegi pár Londonban tartózkodott a kérdéses időpontban.

Forrás: AFP/Chris Jackson

"Gyanús csomaghoz riasztották a rendőrséget, melyről később kiderült, hogy bomba. Lezártuk a helyszínt, ott helyben felrobbantottuk a detonátort, de ettől függetlenül nem tartjuk igazán nagy vészhelyzetnek" - nyilatkozta a Daily Starnak a rendőrség szóvivője.

Úgy tudni, nem sokkal később egy másik terrorcselekmény is történt, nem messze, a Trafalgar tér mellett kellett kiüríttetni egy templomot,

amelyben egy vegyifegyver-gyanús csomagot találtak.

Nem szedte a gyógyszereit, ezért lett öngyilkos a focistahttp://www.life.hu/news/20151012-vass-milan-focista-nem-szedte-a-depressziora-felirt-gyogyszereit-ezert-lehetett-ongyilkos.htmlNem szedte depresszióra felírt gyógyszereit, a Skóciában egy hónappal ezelőtt eltűnt Vass Milán, akiről kiderült, hogy öngyilkos lett. News--Leesett az első hó: Kékestetőn landoltak az első hópelyhekhttp://www.life.hu/news/20151012-oktoberben-magyarorszagon-leesett-az-elso-ho-kekesteton-landoltak-az-elso-hopelyhek.htmlMegjött! A Mátrában, Kékestetőn esett vasárnap este háromnegyed hétkor - jelentette az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Te ezeket ikszelted? Íme, a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20151011-ime-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlA 41. héten megtartott hatos lottószámsorsoláson nem volt telitalálatos szelvény, de az 5 találatossal is szép kis summa üthette a markát a nyerteseknek. NewsThinkstockHalálra gázolt több embert Diana Dinu, román szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151011-halalra-gazolt-4-embert-diana-dinu-roman-szepsegkiralyno.htmlA 25 éves szépség autójával egy lovaskocsiba rohant a romániai Haret közelében.NewsOrigoSok bolt nyitva lesz vasárnaphttp://www.life.hu/news/20151011-sok-bolt-nyitva-lesz-vasarnap.htmlBudapesten egészen sok üzlet lesz nyitva október 11-én, vasárnap. NewsThinkstockDöbbenet: Felesége levágott fejével sétált egy férfihttp://www.life.hu/news/20151011-mumbai-kozeleben-csalfa-neje-levagott-fejevel-setalgatott-az-utcan-egy-ferfi.htmlAz ott most tényleg egy fej? Szerencsére nem túl jó minőségű az alábbi videó, de a Mirror szerint a felvételen az látszik, hogy egy férfi fényes nappal sétálgatott a kezében a felesége levágott fejével.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.