Noszály Sándor Melinda Nagy Ő társkereső teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy sosem jelentkezett a Nagy "Ő"-be a sármos teniszező, mégis elvállalta a műsorban való szereplést. Az ott kiválasztott lánnyal pedig a produkció után össze is költöztek és együtt is éltek.

Három hónapig alkotott egy párt Noszály Sándor és a szőke szépség, Melinda. A lány a párkereső showban akadt a teniszbajnok horgára.

„Sportműsor-vezetőnek jelentkeztem, de az akkori svájci producer kitalálta, hogy én legyek a Nagy Ő. Nem akartam elvállalni, de a sportszövetségben rábeszéltek. A tenisz után belekerülni a médiába borzasztó volt. Csak a nézettség számított. Órisái tapasztalat volt megélni belülről" - kezdte Sándor, aki elmesélte mi lett a szerelemből.

„A műsorban 100%-ig komoly érzések voltak, három hónapig együtt voltunk, össze is költöztünk, de nem volt akkora kohézió, mint amit a műsorban éreztem az összezártság miatt" – mondta a teniszező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.