Szűcs Judith elárulta az örök fiatalság titkát

fiatalság titok Szűcs Judith örök fiatalság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith még reggel is kirobbanóan energikus, és az alakja is bomba még mindig. De vajon mi a titka? Elárulta.

Az énekesnő négy éve bridzsezett először és azóta hódol is párjával az agytornának is beillő kártyajátéknak. Szűcs Judith szerint, az úszás mellett ez is hozzájárult ahhoz, hogy az évek alatt megőrizte szellemi és testi fittségét, vidámságát és csodás alakját.

Reménytelen szerelem! Demcsák Zsuzsa egy világsztárhoz szeretett volna felségül mennihttp://www.life.hu/sztarok/20151012-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-bevallotta-egy-vilagsztarhoz-szeretett-volna-felsegul-menni.htmlA műsorvezető bevallotta, annyira szerelmes volt kislányként Michael Jacksonba, hogy minden évben levelet írt neki, és kérte, hogy vegye el őt feleségül. TV + Sztárok--Hoppá! Zimány Linda és Kedves Ferenc családot alapítanak?http://www.life.hu/sztarok/20151012-zimany-linda-modell-hazakoltozik-amerikabol-mert-csaladalapitasi-tervei-vannak.htmlA modell úgy döntött, lezárja amerikai karrierjét, hazaköltözik és a családalapításra koncentrál. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMorbid humor: Árpa Attila balesetet akart okozni?http://www.life.hu/sztarok/20151011-arpa-attila-futoversenyzok-elutesevel-viccelodott.htmlA délutáni jótékonysági futóverseny miatt bedugult Budapest, és sokan nehezen tudtak közlekedni a fővárosban. Így volt ezzel Árpa Attila színész, filmrendező is - írja az Origo. TV + Sztárok--Csonka Andrást megbántották, most már nem bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20151011-csonka-andras-hip-hop-boyz-sztarban-sztar.html"Megbántottak, most már nem bánom, nem számít, és nem is sajnálom" - énekelte a Hip Hop Boyz a '90-es években, és Csonka András a vasárnapi Sztárban sztárban. TV + Sztárok--Hoppá! Bereczki Zoli és Majka igen erősen tapadtak Liptai Claudiárahttp://www.life.hu/sztarok/20151012-bereczki-zoli-es-majka-tapadnak-liptai-claudiara-a-sztarba-sztar-adasa-elott.htmlA vasárnap esti Sztárban sztár előtt posztolt intim fotót magáról Liptai Claudia. A szép műsorvezető a kollégáihoz került igen közel egy szelfi erejéig. TV + Sztárok--Saját szalonjában gyorsabban megkopasztották volna Baby Gabit http://www.life.hu/sztarok/20151010-sajat-szalonjaban-gyorsabban-megkopasztottak-volna-baby-gabit-mint-a-sztarban-sztar-elokeszuleten.html Baby Gabi hatalmas átváltozásra készül a Sztárban sztár vasárnapi adásában, Sinéad O’Connort, a Grammy-díjas kopasz énekesnőt alakítja. A dolog különös pikantériája, hogy Gabinak fodrászszalonja van, ahol kollégái pillanatok alatt letolták volna a haját. Persze inkább egy órát szenvedett, hogy hosszú, barna loboncát egy speciális paróka segítségével tar fejre váltsa fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.