Futószerkóban jótékonykodtak az ismert magyar színészek

Játékszín jótékony cél fogyatékkal élők Virágot Algernonnak Szervét Tibor futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén sportfelszerelésre váltottak a Játékszín művészei. Nézd meg, hogy állt Szervét Tibornak az edzőfelszerelés!

A színészek a Városligetben tették próbára magukat és felváltva futottak a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamán. A témaérzékenység okán a Virágot Algernonnak című produkció szinte teljes stábja indult a versenyen, melyet fogyatékkal élő gyermekekkel futottak le. A jótékonysági futáson többek közt Szervét Tibor, Zsurzs Kati, Lévay Viki, Szőlőskei Tímea és Horgas Ádám, a darab rendezője is edzőcipőt húzott, hogy egy igazán jó ügy mellé álljanak.

Forrás: Játékszín
Laár András: „A feleségem egy frenetikus szellemiségű asszony"http://www.life.hu/sztarok/20151012-laar-andras-zenesz-humorista-papp-gergot-latja-vendegul-a-pimasz-ur-atcuccol-cimu-musorban.htmlA zenész, humorista, buddhista tanító a héten Papp Gergőt látja a vendégül az RTLII-n, a Pimasz úr átcuccol című műsorban, amelyben magánéletébe is bepillantást enged. TV + SztárokMajka élő adásban támadt rá Tillárahttp://www.life.hu/sztarok/20151012-majka-rapper-es-bereczki-zoli-szinesz-elo-adasban-tamadt-ra-tillara-a-tv2-sztarban-sztar.htmlA Sztárban sztár afterpartiján Majka és Bereczki Zoli megtippelte, hogy kik lesznek a finalisták... Majka a beszélgetés végén nem bírt magával és Tillára rontott. TV + Sztárok--Nagy "Ő"-s választottjával hónapokig élt együtt Noszály Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20151012-noszaly-sandor-nagy-o-a-musorban-kivalasztott-lannyal-melindaval-honapokig-egyutt-elt.htmlKiderült, hogy sosem jelentkezett a Nagy "Ő"-be a sármos teniszező, mégis elvállalta a műsorban való szereplést. Az ott kiválasztott lánnyal pedig a produkció után össze is költöztek és együtt is éltek. TV + Sztárok--Életveszélyes produkció a Hungary's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151008-eletveszelyes-produkcio-a-hungarys-got-talentben-juni-emese-akrobatikus-mutatvanya-kozben-nem.htmlA 24 éves Juni Emese egy különleges, akrobatikus számmal vág neki a szombaton startoló Hungary's Got Talentnek. TV + Sztárok--A világ legnagyobb színésznője lesz Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20151013-krasznai-tunde-enekesno-brigitte-bardot-borebe-bujik.htmlAmatőr társulatnál tanulja a színészmesterséget Krasznai Tünde, hogy tavasszal Brigitte Bardot bőrébe bújhasson. TV + Sztárok--Külföldre költözik Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20151013-vamos-erika-musorvezeto-amerikaba-new-yorkba-koltozik.htmlA TV2 műsorvezetője közösségi oldalán tudatta a nagy hírt rajongóival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.