Tóth Vera: "Eldobtam mindent egy drogosért”

Forrás: Polyák Attila/Origo -
drog Amszterdam pénz lelki terror drogfutár Tóth Vera szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Gyémánt című könyvében őszintén vall élete nehézségeiről, például arról, amikor üzletember párja lelki terrorban tartotta.

Hamar jöttek az intő jelek, a családjától teljesen eltávolodott Vera, párja még kutyusától is elszakította, mégsem lépett az énekesnő: bízott ebben a kapcsolatban.

Forrás: Polyák Attila/Origo

„Eldobtam mindent egy drogosért. Kötekedett, veszekedett, lelki terrort alkalmazott. Rájöttem, hogy nemcsak füves cigi, de kokain is szerepet játszik az életében. Az hittem, az ördög játszik velem, és Isten elengedte a kezemet” – vetette papírra egykori érzéseit Vera. A „feketeleves” azonban csak ezután következett – írja a Bors. Zsolt ugyanis azzal állt elő, hogy utazzanak el együtt Amszterdamba.

„Talán ekkor voltam éle­tem­ben a legfeszültebb. Azt hittem, hogy drogfutárnak kellek Amszterdamba. Egyedül a húgomnak meséltem a kényszeres gondolataimról. A legrosszabb dolgokon járt az eszem. Az összes pénzemet el kellett vinnem, hogyha menekülni kell, legyen miből. Teljesen magamra maradtam, csak egy dolog volt a fontos: hogy Zsoltnak jó legyen, aki folyamatosan szívott mellettem a kocsiban is. Azt mondta, lazuljak le, és ha szeretem őt, akkor beleszívok” – emlékezett vissza könyvében Vera, aki másik exét magánnyomozóval figyeltette.

Hogy miért nem szakított vele korábban? Erre is megkapjuk a választ: „Tudtam, hogy magamnak köszönhetem. Olyan volt ez, amikor egy nőt bántalmaz a férje, és ő mégsem akar elmenekülni, mert valami miatt szereti. Reménykedik abban, hogy a férfi egy nap gyöngéd lesz.”

Vera csak utólag látta be, hogy miről szólt ez a kapcsolat: „Arra voltam jó, hogy szórakozásait, életvitelét és telefonfeltöltéseit finanszírozzam. Torkaszakadtából üvöltözött velem, és harsogta, hogy egy hisztis, feszült picsa vagyok, akivel még drogozni sem lehet egy jót! Szavai a sejtjeimig hatoltak” – vallotta Vera, aki ezek után Mujahid Zoli barátjához költözött, és igyekezett elfelejteni ezt a borzalmas időszakot.

Tóth Vera: "Számomra ez egy kis halál volt"

Tóth Vera sok mindenről beszélt már őszintén a rajongóinak, de különös betegségéről eddig mélyen hallgatott. Gyémánt című könyvében fény derül arra, hogy milyen baj kínozta 15 hónapig, amiből csak pszichiáter segítségével tudott kigyógyulni. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Lagzi Lajcsiék miatt fakadt sírva Bódi Margóhttp://www.life.hu/sztarok/20151013-bodi-margo-sirva-fakadt-lagzi-lajcsiek-miatt.htmlBódi Margóék jóban vannak a Galambos-családdal: a munkakapcsolaton túl családi rendezvényeken is összejártak. TV + Sztárok--A világ legnagyobb színésznője lesz Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20151013-krasznai-tunde-enekesno-brigitte-bardot-borebe-bujik.htmlAmatőr társulatnál tanulja a színészmesterséget Krasznai Tünde, hogy tavasszal Brigitte Bardot bőrébe bújhasson. TV + Sztárok--Becsődölt Zanáék családi cége? Ganxsta Zolee is megszólalt!http://www.life.hu/sztarok/20151013-zana-jozsefek-cege-csodbe-ment.htmlHúsz év után állítólag befuccsolt Zanáék családi vállalkozása. TV + Sztárok--Gyönyörű rajtrácslányok zavarták össze a Forma-1-es pilótákat – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-lewis-hamilton-es-sebastian-vettel-forma-1es-pilotakat-gyonyoru-rajtracslanyok-zavartak-ossze.htmlA hétvégi orosz nagydíj leintését követő sajtótájékoztatón meglepő dolgok történtek: Hamilton, Vettel és Peréz teljesen kiestek a szerepükből, amikor bejöttek a terembe a dögös orosz rajtrácslányok. TV + Sztárok--Alekosz szerint ő bizony szuperprodukcióra hivatotthttp://www.life.hu/sztarok/20151009-alekoszt-egyik-kereskedelmi-csatorna-sem-keresi-pedig-sajat-bevallasa-szerint-szuperprodukciora.htmlAlekoszt egyik kereskedelmi csatorna sem kereste mostanában, pedig az egykori valóságshow-hős szerint ő már négy hónapja feldobta a labdát. TV + Sztárok--Majka rendesen kiosztotta a köztévéthttp://www.life.hu/sztarok/20151009-majka-a-facebookon-osztotta-ki-a-koztevet-amiert-visszamondtak-a-szerepleset.htmlA műsorvezető hosszú Facebook-posztot szentelt annak, hogy beszóljon az állami tévének. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.