Magánnyomozóval figyeltette expasiját Tóth Vera

Fotó: Polyák Attila - Origo -
élet őszinteség magánnyomozás könyv Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ledöbbentette a hallgatóságot könyve bemutatóján Tóth Vera, aki őszintén vall az életéről: kudarcról, szerelemről, magányról.

A Bors beszámolója szerint Tóth Vera Dobival való szakításának részleteit is felfedi a könyvben:

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Két évig tartott a szerelmünk. Az újságok kedvenc párja voltunk... majd elment egy olimpikonnal. Egy taxisofőr – akivel kapcsolatunk alatt sokat utaztunk – egy hajnali fuvar alkalmával kezdett bele a fájdalmas témába. Elmondta, hogy nem is tudta, hogy új barátnője van, és egyik éjjel, amikor hazavitte őket egy buliból, majdnem felfalták egymást a hátsó ülésen” – fogalmaz őszintén Vera, aki a történtek után magánnyomozót fogadott fel.

„Azt kértem tőle, hogy derítse ki, tényleg igaz-e, amit a taxis mesélt. Elmondták, hogy valós a feltevés, és a kapcsolat nem tűnik frissnek, tehát régebben összejöhettek már” – írja könyvében Vera, aki mára már túl van ezeken a dolgokon, és új párjával a családalapítást tervezgeti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.