Darvai Károly 14 éves kora óta Michael Jackson-imitátorként keresi a kenyerét. Most pedig a Hungary's Got Talent színpadán is megmutatja tudását.

Károly hároméves korában kezdett rajongani a világsztárért. Hétéves korában pedig már a színpadon állt, mint Jacko-imitátor.

Forrás: RTL Klub

„Természetesen akkor még csak a jelmezem idézte meg külsőségekben Jackot" – árulta el a fiatal előadóművész, aki 14 éves kora óta él az imitálásból. Körülbelül ekkor döntött úgy, hogy idővel megműtteti az arcát. „2008 februárjában operáltak meg először: az orromat és a fülemet. Jelenleg 14 műtéten vagyok túl, de még több van hátra. Ezek kisebb műtétek, altatásos beavatkozások, egy hónapos gyógyulási idővel."

Fiatal kora ellenére Károly már számos nagyvárosban fellépett szerte a világban, így New Yorkban, Las Vegasban, Los Angelesben, Londonban, de van ügynöksége Dubaiban is. „Jelenleg együtt dolgozok Jackson egykori háttértáncosával. Nemrég itt volt Budapesten, csináltunk együtt egy dance-weekenedet és a tervek szerint jövő évtől Brazíliában dolgozunk majd együtt."

Forrás: RTL Klub

Károlynak olyan ritka szerencsében volt része 2002-ben, ami kevés rajongónak adatott meg Jackson munkássága alatt. „Egy díjkiosztón voltam Berlinben, a tömegben Jacko-jelmezben várakoztam. Ő kiszúrt a tömegből engem és még két magyar lányt, és azt mondta, hogy beszélgethetünk vele a szállodai szobájában. 20 percet töltöttünk ott vele és a kisfiával. Nagyon közvetlen volt, mint egy hétköznapi családapa. Átlagos dolgokról beszélgettünk."