Hoppá! Új rádióműsort kapott a Class FM-en Vágó Piros

Class FM Vágó Piros műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 10 perc pihenő Pirossal október 19-én debütál a Class FM-en, és minden hétköznap lehetőséget ad valakinek, hogy a kedvenc dalával szórakoztassa a hallgatókat.

Az október 19-én induló 10 perc pihenő Pirossal a rádió követőinek adja át a stafétát. A műsorvezető a rádió hivatalos Facebook-oldalára írt kommentben vagy SMS-ben várja az ötleteket, milyen dal szóljon a 19 órás hírek után - a legszerencsésebb elmondhatja magáról, hogy ő irányítja tíz percig a rádiót - írja az Origo.

Vágó Piros. Forrás: Class FM

"Az új műsorformátummal visszanyúlok kicsit a gyökereimhez. Nagyon szeretem teljesíteni a hallgatók kéréseit, és bevallom, sokszor hiányzott.A Class FM-mel ezért úgy döntöttünk, minden nap este hétkor kapok pár perc szünetet, amikor a hallgatók határozzák meg, mi szóljon az éterben.

Reményeim szerint egy-egy érdekes, megható vagy vicces történetet is megosztanak majd velünk, így beengednek kicsit a nappalijukba, autójukba vagy esetleg a munkahelyükre - ahová más esetben nem igazán pillanthatunk be" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.