A 007-est alakító Daniel Craig beszólt James Bondnak – A filmstúdió meg neki!

Forrás: Getty Images/2012 Gareth Cattermole -
kritika Daniel Craig megjegyzés James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rászólhattak Daniel Craigre a Sony filmstúdió vezetői a színész James Bondot érintő kritikus megjegyzései miatt.

A New York Post Page Six nevű internetes oldala szerint a filmszínésznek azt üzenték a stúdió vezetői, hogy „fogja be a száját” és fejezze be James Bond „ütlegelését”.

Forrás: Getty Images/2012 Gareth Cattermole

Daniel Craig egy nemrég nyilvánosságra került, de hónapokkal ezelőtt adott interjúban úgy nyilatkozott, szívesebben felvágná az ereit, semmint rögtön 007-es ügynököt játsszon megint. Akkor hozzáfűzte azt is, hogy nem akar egyelőre a következő lépésére gondolni, de ha mégis egy újabb James Bond-filmet csinálna, az csupán a pénz miatt lenne.

Daniel Craig: "James Bond nőgyűlölő, szexista és magányos"

Daniel Craig nem szívesen töltene időt a karakterével, azaz James Bonddal, szerinte ugyanis nem túl szimpatikus ember. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A 47 éves brit filmsztár a 007 Spectre - A Fantom visszatér című filmben negyedszer lesz látható szuperügynökként. A Page Six egy belső forrásra hivatkozva azt írja, hogy szeptemberben a film több jelenetét is újra kellett venni, mindössze hetekkel az október végi premier előtt.

„Kezdetben a forgatókönyvvel voltak nehézségeik, Craig megsérült a forgatáson és térdműtétre volt szüksége, és még az előző hónapban is jeleneteket vettek fel újra, noha a mozit hetek múlva bemutatják” - idézi az oldal a meg nem nevezett forrást.

A Page Six által idézett másik hollywoodi vélemény szerint Daniel Craig „nagyratörő és azt gondolja, jobb James Bondnál”. A forrás szerint a filmsztár a szuperügynök szerepét okolja amiatt, hogy egyetlen nagy mozija sem volt a James Bond-filmeken kívül.

Daniel Craig a legpiásabb James Bond

A Daniel Craig-féle James Bond minden idők legtöbb alkoholt fogyasztó 007-es ügynöke a The Grocer Magazine kimutatása szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.