Daniel Craig a legpiásabb James Bond

Forrás: Getty Images/2012 Gareth Cattermole -
Pierce Brosnan Daniel Craig szerep 007 alkohol James Bond Timothy Dalton Roger Moore Sean Connery George Lazenby
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Daniel Craig-féle James Bond minden idők legtöbb alkoholt fogyasztó 007-es ügynöke a The Grocer Magazine kimutatása szerint. 

A brit folyóirat munkatársai kiszámolták, mennyi alkoholt fogyasztott őfelsége ügynöke minden egyes James Bond-filmben.

Több, mint öt évtizeden át hat színész alakította a 007-es ügynök szerepét. Daniel Craig, aki eddig három alkalommal játszotta James Bondot, filmenként átlagosan 20 egységnyi alkoholt fogyasztott el szerepében.

Forrás: Getty Images/2012 Gareth Cattermole

James Bond az egyik legsikeresebb filmfranchise a világon. A legutóbbi rész, a Skyfall, minden idők legnagyobb bevételét hozó brit filmje volt.

Craiget Pierce Brosnan követi a listán, aki filmenként 12 egységnyi alkoholt ivott. Sean Connery, az első James Bond és Roger Moore 11 egységnyi alkoholt fogyasztott, az ausztrál George Lazenby 9 egységnyit. Timothy Dalton, akit a legunalmasabb 007-es ügynökként tartanak számon, mindössze 4,5 egységnyi alkoholt fogyasztott.

A The Grocer Magazine, amely az új James Bond-film, a 007 Spectre: A Fantom visszatér novemberi premierje előtt hozta nyilvánosságra kimutatását, úgy véli, hogy a növekvő alkoholfogyasztás a szponzorok egyre nagyobb hatalmában keresendő. A legújabb Bond-filmet egyébként a Belvedere vodkamárka támogatja.

Hugh Jackman lehet az új James Bond

Felröppent a hír, hogy Daniel Craig a következő James Bond rész után nem vállalja tovább a szerepet. Olvasd el a Life.hu cikkét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.