Az énekes néhány hete az amerikai The Voice című tehetségkutató műsorban próbálgatja szárnyait, és igyekszik minden opciót megragadni ahhoz, hogy valóra váljon az álma.

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, az Egyesült Államok egyik legnézettebb tehetségkutató show-jában, a The Voice-ban kapott lehetőséget a szereplésre Király Viktor, akit már most a műsor egyik legnépszerűbb énekeseként emlegetnek.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

„Ez egy nagyon nézett műsor, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy már az első adás másnapján leszólították a munkahelyén Bent, hogy látták énekelni előző este a tévében.Éppen ezért azt gondolom, hogy most kell kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen most van értelme – mondta el a Blikknek Viktor, aki szerint bár a Megasztár után is ezt csinálta, Amerikában úgy érzi, mégis nehezebb dolga van, hiszen nem tudja, kihez kell fordulnia. Szerencsére testvéreire mindig számíthat. "Ben sokat segít, neki ugyanis régóta álma, hogy zenei menedzserként dolgozhasson, így az amerikai karrieremet is együtt próbáljuk építeni, és persze Lindára is tudok számítani, az ő segítségére, támogatására is szükségem van."