Király Viktor az egyik legnépszerűbb énekes az amerikai The Voice-ban

Adam Levine Amerika népszerűség New York verseny The Voice Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes visszatér New Yorkba, hogy folytassa a versenyt és arról is mesélt, milyen együtt dolgozni egy világsztár mentorral.

Király Viktor nagyon sok elismerést kapott, mióta megmutatta tehetségét a világsztár zsűri előtt. Az első szereplése óta közel 2 millióan nézték meg Viktor videóját, és számos más statisztika szerint is a legjobbak között van a magyar énekes.

„Most a párbaj következik, előtte egy koncertet adok New Yorkban, amire szeretettel várom azokat, akik a városban tartózkodnak. A mentorom Adam Levine, nagyon kedves, ott van velünk és dolgozik, nincs számára külön VIP szolgáltatás, tök jó fej" - mondta Viktor, aki azt is elmesélte, ő volt az, akinek a szerepléséről készült videóját másnap a legtöbben megosztottak a közösségi oldalakon.

Megvan, kivel párbajozik először Király Viktor

Cassandra Roberts, akit Adam Levine Király Viktor ellenfeléül választott, gyerekkora óta gospelt énekel. A tehetséges énekesnő sokáig 11 testvérével lépett fel, akikkel gospel kórust alakítottak – több infó a Life.hu cikkében.
Tóth Vera: "Számomra ez egy kishalál volt"http://www.life.hu/sztarok/20151013-toth-vera-interju-a-gyemant-cimu-konyve-kapcsan-kulonos-betegsegerol.htmlTóth Vera sok mindenről beszélt már őszintén rajongóinak, de különös betegségéről eddig mélyen hallgatott. Gyémánt című könyvében fény derül rá, hogy milyen baj kínozta 15 hónapig, amiből csak pszichiáter segítségével tudott kigyógyulni. TV + Sztárok--Te felismernéd Chris Prattet az utcán? - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151013-chris-prattet-senki-sem-ismerte-fel-az-utcan-a-sztar-jot-nevetett-az-eseten.htmlNem csak a színész, de stáb is ledöbbent, amikor az utcán sétálgatva - néhány ember kivételével – senki sem ismerte fel a világsztárt, Chris Prattet. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsiék miatt fakadt sírva Bódi Margóhttp://www.life.hu/sztarok/20151013-bodi-margo-sirva-fakadt-lagzi-lajcsiek-miatt.htmlBódi Margóék jóban vannak a Galambos-családdal: a munkakapcsolaton túl családi rendezvényeken is összejártak. TV + Sztárok--Oláh Ibolya otthagyja Friderikuszt?http://www.life.hu/sztarok/20151013-olah-ibolya-lesz-friderikusz-vendege-vasarnap.htmlFriderikusz Sándorhoz vasárnap Oláh Ibolya költözik be. Az előzetesből úgy tűnik, az énekesnő olyat tehet, amit eddig a riporter egyetlen vendége sem.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoZimány Lindának hőhullámai vannak? Szexi fotót lőtt a nagy forróságban!http://www.life.hu/sztarok/20151012-zimany-linda-modell-szajanak-hohullamai-vannak-szexi-fotot-lott-roluk.htmlLinda, aki a minap azt nyilatkozta, hogy hamarosan megállapodik Kedves Ferenc mellett és családot alapít, visszament Los Angelesbe, hogy elvarrja az ottani szálakat, és utána végleg hazajöhessen. Onnan küldött most egy képet a követőeinek. TV + Sztárok--Liptai Claudiával az a baj, hogy megtéveszti a nézőkethttp://www.life.hu/sztarok/20151012-liptai-claudia-visszater-a-kepernyore-a-tv2-game-showja-az-50-millios-jatszma-musoraval.htmlVisszatér a képernyőre a TV2 game-showja, Az 50 milliós játszma, melynek műsorvezetője Liptai Claudia lesz. A műsorvezető a felvételek óta rövid hajjal látható, nyár végén azonban még hosszú volt neki. Akkor most mi lesz?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.