BulvárRap: "Rékasi Károly sok-sok milliót számol"

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Sztárban sztár Csonka András Majka bulvárrap Gombos Edina Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről.

Csonka András és Majka csókjáról, Gombos Edina távozásáról, Bangó Margitról, és még sok más hírességről árulja el a vagány rapper, mi a helyzet velük.

Ejha! Hollywoodban pózol Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-gaspar-evelin-hollywoodi-csillogasban-pozolt.htmlGyőzike nagyobbik lánya igazi hollywoodi csillogásban pózolt. TV + Sztárok--Így incselkedett Rubint Rékával Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-rubint-reka-fitneszguru-lesz-friderikusz-sandor-musoranak-kovetkezo-vendege.htmlA fitnesz nagyasszonya lesz az Összezárva Friderikusszal következő vendége. TV + SztárokOrigoNem egyezik ÉNB Barbi és ÉNB Alexa ízlése a húspiaconhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-barbi-es-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjainak-izlese-nem-egyezik-ha-pasikrol-van-szo.htmlÚgy tűnik, a pasikon nem fog összeveszni az Éjjel-Nappal Budapest két bombázója, Alexa és Barbi. TV + Sztárok--Nem egyezik ÉNB Barbi és ÉNB Alexa ízlése a húspiaconhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-barbi-es-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjainak-izlese-nem-egyezik-ha-pasikrol-van-szo.htmlÚgy tűnik, a pasikon nem fog összeveszni az Éjjel-Nappal Budapest két bombázója, Alexa és Barbi. TV + Sztárok--Klapka Györgyöt teljesen elbűvölte Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-klapka-gyorgy-uzletember-elegedett-volt-csobot-adel-a-tv2-sztarban-sztarban-nyujtott.htmlMary Zsuzsi egykori férje áhitattal nézte, ahogy a fiatal énekesnő gyermekei anyját idézte meg a Sztárban sztár színpadán. TV + SztárokOrigoBaronits Gábort és szerelmét még közelebb hozta a családi tragédia http://www.life.hu/sztarok/20151020-baronits-gabor-es-szerelme-sydney-van-den-bosch-olyan-mint-a-sorozat-joban-rosszban.htmlEgy évig titkolták, hogy egy párt alkotnak, pedig kapcsolatuk már a kezdetektől nagyon mély érzésekre épült. Az elmúlt hónapban egy családi tragédia még közelebb hozta egymáshoz Baronits Gábort és kedvesét, Sydney van den Boscht, akik nemcsak a bajban, hanem a boldogságban is egymás mellett állnak. Úgy tűnik, hamarosan keresztszülők lesznek.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.