Dráma! Halálra gázolták a Fradi egykori, mindössze 20 éves játékosát

gázolás cserbenhagyásos gázolás Ferencváros baleset Fradi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éves korában elhunyt a Ferencváros korábbi labdarúgója, Dobos Dániel – adta hírül a klub azt követően, hogy az Origo is beszámolt a cserbenhagyásos gázolásról. 

A fiatal sportolót egy teherautó ütötte el a 86-os úton vasárnap éjszaka Belednél. A sofőr nem állt meg, a rendőrök keresik a cserbenhagyót. A baleset későn este történt Beled és Páli községek között. A rendőrség szerint egy Iveco típusú teherautó sofőrje gázolta el a gyalogost, aki meghalt.

Húszéves korában elhunyt Dobos Dániel, a Ferencváros korábbi labdarúgója. Klubunk részvétét fejezi ki a gyászolóknak.Emlékét örökké megőrizzük.

Szerző: Ferencvárosi Torna Club, 2015. október 19.

A jármű eleje valószínűleg megsérült, betörhetett a bal első lámpája. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szemtanúk jelentkezését várja a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A fiatal sportoló a Beled csapatát erősítette. Pénteken ünnepelte huszadik születésnapját, és vasárnap még játszott a Gyirmót II ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.