20 éves korában elhunyt a Ferencváros korábbi labdarúgója, Dobos Dániel – adta hírül a klub azt követően, hogy az Origo is beszámolt a cserbenhagyásos gázolásról. 

A fiatal sportolót egy teherautó ütötte el a 86-os úton vasárnap éjszaka Belednél. A sofőr nem állt meg, a rendőrök keresik a cserbenhagyót. A baleset későn este történt Beled és Páli községek között. A rendőrség szerint egy Iveco típusú teherautó sofőrje gázolta el a gyalogost, aki meghalt. 

Húszéves korában elhunyt Dobos Dániel, a Ferencváros korábbi labdarúgója. Klubunk részvétét fejezi ki a gyászolóknak.Emlékét örökké megőrizzük.

Szerző: Ferencvárosi Torna Club2015. október 19.

A jármű eleje valószínűleg megsérült, betörhetett a bal első lámpája. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szemtanúk jelentkezését várja a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

A fiatal sportoló a Beled csapatát erősítette. Pénteken ünnepelte huszadik születésnapját, és vasárnap még játszott a Gyirmót II ellen.