Wow! Király Viktor továbbjutott az amerikai Voice-ban

Voice Adam Levine Király Linda Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbjutott az amerikai Voice párbajában Király Viktor. Az énekes egy gyönyörű, szenvedélyes és érzelmes párbajban győzte le a verseny egyik legtapasztaltabb énekesét, Cassandra Robertset.

A zsűri állva tapsolt, miután a két énekes elénekelte a Nobody knows it but me című dalt és ugyan Pharrell Williams az énekesnőnek adta volna a szavazatát, szerencsére Viktor mestere, Adam Levigne nem hallgatott rá, és Viktor választotta, aki ezzel egy lépcsővel közelebb került az álmaihoz.

"Viktorban van valami különleges" - magyarázta a döntését a Maroon 5 énekese, aki úgy tűnik, valóban úgy gondolja, Viktorral talán még meg is nyerheti ezt a versenyt. A magyar sztár a verseny egyik legtapasztaltabb énekesnőjét győzte le

"Nem vagyok magamnál, nagyon boldog vagyok" - csak ennyit tudott mondani az örömmámorban úszó magyar sztár a Blikk megkeresésére, amikor azt kérdezték tőle, hogy mit érez az újabb sikeres forduló után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.