Eggyel többen lettek Som-Balogh Edináék, örökbefogadtak

Forrás: Vigyél haza alapítvány -
örökbefogadás kutya Vigyél haza alapítvány Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edináék egyre nagyobb családot mondhatnak magukénak. Kisfiuk, Noel mellé újabb családtag érkezett.

Nagy a boldogság Som-Balogh Edináéknál, hisz gyarapodott a család. Bundika lett az új családtag, akit mindenki imád érkezése óta, azaz egy hete. A közepes termetű kutyus lett a második négylábú a családban, egy boxer már vígan futkározott a kertben. A Vigyél Haza Alapítványtól fogadták örökbe az elárvult ebet.

„Számomra teljesen természetes a sok négylábú barát a háznál, kutyás családban nőttem fel. Gyerekkorom óta volt saját kutyám a szüleim állatai mellett, az imádott bolognesem, aki nemrég, 11 évesen hunyt el. Nagyon nagy űrt hagyott a lelkemben. Az elmúlt 3 évben a szüleimnél lakott, nem tudtam és nem is akartam kirángatni abból a közegből, ahol élt. Amikor elköltöztem otthonról vittem magammal, de nem érezte jól magát, hisz a kis barátai ott maradtak a szüleim házában. Választania kellett, és ő szívesebben maradt a másik két kutyussal. Végül nem volt szívem kirángatni a megszokott környezetéből. Időközönként a férjemmel elvittük magunkkal kirándulni , de 2-3 nap után hazavágyott. Szegény beteg volt, minden év a kis életéből már ajándéknak számított. Boldog élete volt" -emlékezett vissza kedvencére Edina, aki tavaly novemberben, az új házuk kertjébe egy boxert költöztetett, aki egyedül eléggé unatkozott.

Forrás: Vigyél haza alapítvány


„Gondoltuk, hogy hozunk neki egy kis társat, mégpedig menhelyről. Valahogy nem is volt kérdés, hogy honnan szerezzünk kutyát, hisz annyi sok kutya éhezik és szenved, gazdátlanul kóborol. Egy ismerősünk nagy kutyabarát, ő van kapcsolatban a menhelyekkel, az Illatos úti ebteleppel, és az alapítvánnyal. Rajta keresztül értesültünk a kutyáról. Nem csak Bundit, még három másik ebet megnéztünk, de ő volt, aki ráült a lábamra jelezve ezzel, hogy ő bizony jön. Annyira meghatott, ahogy az imádott Szuszim szemeivel nézett rám, és kiderült, hogy természetre is nagyon hasonlóak. Most, hogy hazavittük érzem úgy, hogy teljes lett a családunk. Nagyon okos kutya, hihetetlenül jól nevelt, szobatiszta, főnyeremény, azt csinálja, amit kérünk. Minden pillanatban lesi a kívánságunkat, nagyon hálás. Napról napra nagyobb szerelem szövődik a boxer és közte, fontos, hogy jól kijöjjenek egymással. Azt szeretnénk, ha jó barátok lennének. Az első hét úgy telt, reggel és este is kért enni, de megszokta, hogy kap enni, így kezd elmúlni a rettegése, hogy éhezni fog. Jó házőrző, ahogy furcsa hangot hall hatalmas cirkuszt csinál" – áradozott új kedvencükről a színésznő, akinek kisfia, Noel is hamar megbarátkozott új lakótársával.

Forrás: Vigyél Haza alapítvány


„Noel nagyon tudja, hogy kell bánni a kutyákkal, megtanítottam, hogy a kutyust nem rúgjuk, nem cipeljük, csak simogatjuk. Már megmutatta az autóit is neki. Úgy tűnik, hogy Bundi bármit megengedne neki, de nem lehet. Amikor elhoztuk és ott akartuk hagyni szépülni a kozmetikában, Noel elkezdett sírni. Így közösen végignéztük a megszépülését, nem maradt egy pillanatra sem egyedül. Mindenkinek szívből tudom ajánlani, hogy menhelyről fogadjon örökbe kutyát, egy életen át hű társa lesz" – tette hozzá a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.