A Wikipédia szerint Király Viktor ki fog esni a The Voice-ból

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Wikipédia szócikk The Voice kiesés Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vagy valamit már előre tud a Wikipédia The Voice október 27-i adásáról, vagy valamit nagyon elnézett a szócikk szerkesztője, amikor Király Viktort a vesztesek közé sorolta a következő dalcsatájában.

Meglepő dolgot fedezett fel az Origo az amerikai The Voice wikipédiás szócikkében. A tehetségkutató műsor jelenlegi, kilencedik évadának október 27-i adásáról szóló résznél ugyanis Király Viktort a vesztesek közé sorolta a szerkesztő, míg vetélytársát, Jordan Smith-t a győztesekhez.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Viszont tény, hogy a mezőkben nem jelölték meg színkódokkal a nyertest és a vesztest, így elképzelhető, hogy a szócikk szerkesztője csak előre elkészítette a táblázatot, és nem vette figyelembe, ki melyik oszlopba kerül.

Király Viktor népszerűsége azonban töretlen: nem csupán a zsűritagokat nyűgözte le tehetségével, hanem az internet népét is, mi több, hamarosan New Yorkban fog koncertet adni a magyar énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.