Radics Gigi: "Nem minden magyar előadó tudna külföldön karriert csinálni"

színház gyerekek ének Játékkészítő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő szerint nem minden hazai előadó tudna külföldi sikereket elérni, Király Viktorban azonban minden magvan ahhoz, hogy a tengerentúlon is szép karriert fusson be.

"Nem is értem, miért várt Viktor idáig azzal, hogy külföldi tehetségkutatóban induljon" - mondta zenésztársáról Radics Gigi, aki szintén szép sikereket ért el a tengerentúlon, és aki többek közt azt is elárulta a Life.hu riporterének, miért jó gyerekeknek szóló lőadásban szerepelni.

Fenyő Iván: „Nagyon megszűröm, hogy kinek adom az energiám"http://www.life.hu/sztarok/20151021-fenyo-ivan-szinesz-uj-filmje-a-veszettek-bemutatojan-meselt-arrol-hogyan-lehet-a-noknek-a-kozelebe.htmlA színész legújabb filmjének a bemutatóján arról vallott a Life.hu riporterének, hogy még a párkeresés fázisában tart. TV + SztárokOrigoKukacok lepték el Sebestyén Balázs otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20151021-sebestyen-balazs-a-class-fm-morning-show-musorvezetojenek-otthonat-lisztkukacok-leptek-el.htmlA Class Fm reggeli adásában a műsorvezető elmesélte, otthonát apró férgek lepték el és szeretne megoldást találni a problémákra. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi: „Én a szerencse fia vagyok, meg a szerencse áldozata is”http://www.life.hu/sztarok/20151021-lagzi-lajcsi-szerencsejerol-vallott-szily-noranak.htmlAz áramlopás gyanúja miatt előállított Lajcsi korábban Szily Nórának vallott az életéről, sikereiről, szerencséjéről. TV + Sztárok--Ejha! Hollywoodban pózol Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-gaspar-evelin-hollywoodi-csillogasban-pozolt.htmlGyőzike nagyobbik lánya igazi hollywoodi csillogásban pózolt. TV + Sztárok--Így incselkedett Rubint Rékával Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-rubint-reka-fitneszguru-lesz-friderikusz-sandor-musoranak-kovetkezo-vendege.htmlA fitnesz nagyasszonya lesz az Összezárva Friderikusszal következő vendége. TV + SztárokOrigoA Dirty Dancing kultikus jelentének titkairól mesélt Jennifer Greyhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-jennifer-grey-szineszno-a-dirty-dancing-kultikus-jeleneterol-mesel.htmlAki látta a filmet, örökre megőrzi magában azt a jelenetet, amikor Patrick Swayze a magasba emeli Baby-t miközben a Time of my Life című sláger szól. Most néhány titok is kiderült a kultikus jelenetről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.