Tragédia! Felborult a bálnaleső hajó, öt halott

Forrás: Origo -
bálna hajó halott baleset Csendes-óceán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
27 utassal a fedélzetén borult fel a Csendes-óceánon egy élményhahózásra indult hajó. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. 

A 20 méter hosszú hajóról 21 utast sikerült sértetlenül kimenekíteni, de öt szerencsétlenül járt turistát elnyeltek a habok. A túlélőket sokkolta az eset, és a történtek óta a tofinói kórházban ápolják őket. - írja a Mirror.

Illusztráció Forrás: Origo

A nyugat-kanadai partszakasz igazi turistalátványosság, főleg az ott élő szürke bálna populáció miatt. A hajótársaság már 30 éve szervez ide utakat, de még hasonló sem történt az évek során. A hatóságok nyomoznak az ügyben, hiszen az időjárási körülmények megfelelőek voltak az út biztonságos létrejöttéhez.

Életveszélyes lehet Kínából csomagot rendelnihttp://www.life.hu/news/20151022-veszelyes-olykor-fertozo-anyagokat-rejtenek-a-kinaba-legipostaval-feladott-csomagok.htmlHIV-antigéneket, növényekre veszélyes férget és egyéb veszélyes, illetve engedélyhez kötött anyagokat találtak tízezer számra a külföldről légi úton feladott átlagos csomagokban a pekingi karantén hivatal illetékesei. NewsOrigoVonat elé lökte 11 éves gyermekét egy német nőhttp://www.life.hu/news/20151026-vonat-ele-lokte-sajat-gyermeket-egy-nemet-no-a-gyerek-labat-amputalni-kellett.htmlA 31 éves anya az egyik pillanatban még nyugodtan várakozott a szerelvényre, majd egyszer csak hisztiroham tört rá, és a sínek közé lökte a fiát. A gyereknek egy hajszálon múlott az élete. NewsOrigoHozzábújt a fóka az utazó pasihoz - Ennél cukibb ma már nem leszhttp://www.life.hu/news/20151025-hozzabujt-a-foka-az-utazo-pasihoz.htmlA nap mázlistája biztosan az a fickó, aki egy fókával utazhatott és az állat a hátához simult. NewsOrigoJátékbabának nézték a gyereket, rázárták a bölcsődéthttp://www.life.hu/news/20151022-jatekbabanak-neztek-a-gyereket-razartak-az-ovodat.htmlHétfő este 15 perccel a bölcsőde bezárása előtt ért oda lányáért Cornelius Jones. Mire megérkezett, teljesen sötét volt az épületben. NewsThinkstockEmbertelen bánásmódra hivatkozva perli Norvégiát a tömeggyilkos Anders Breivikhttp://www.life.hu/news/20151024-embertelen-banasmodra-hivatkozva-perli-norvegiat-a-tomeggyilkos-anders-breivik.htmlBeperelte Norvégiát a 2011 nyarán hetvenhét embert lemészároló Anders Behring Breivik, egyebek közt embertelen bánásmódra és kínzásra hivatkozva. A norvég hatóságok úgy döntöttek, engedélyezik az eljárás továbbvitelét. News--Véget ér az Állítólag - Nem kap folytatást a népszerű műsor!http://www.life.hu/news/20151022-nem-kap-folytatast-a-discovery-nepszeru-sorozata-az-allitolag.htmlMég egy évad készül, aztán lehúzza a rolót a Discovery-féle Mythbusters - írta a Variety, a hírt a cég is megerősítette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.