Egyelőre nincs döntés arról, hogy láthatják-e a nézők az Árpa Attilával félig felvett Összezárva Friderikusszal című műsort. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Árpa Attila ugyanis egyszerűen kisétált a forgatásról, amit így aztán nem is fejeztek be.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt, Szabó Balázs/Life.hu

Borsnak egy, a produkcióhoz közelálló stábtag nyilatkozott: „Egy negyedórás részt már megvágtak belőle, és a promója is kész van, mégis kétséges az interjú. Szerdáig dönteniük kell az illetékeseknek, mert ha mégsem vetítik le, akkor a legutóbb felvett, Gregor Bernadettel készült részt kell gyorsan megvágni. Ráadásul Friderikusznak ilyen esetekben is komoly beleszólása van a döntésbe, és őt ismerve valószínűleg foggal-körömmel harcolni fog, hogy a fiaskó ne kerüljön képernyőre.”

Ha ez a rész kimarad, a műsor producerének, Hajdú Péternek újabb adást kell majd leforgatnia egy másik vendég becserkészésével. Az Árpa távozása miatti sajtóvisszhang azonban már nagyon felcsigázta a nézőket, akik alig várják, hogy adásba kerüljön az incidens.

A lap információi szerint Árpa tíz órát bírt ki Fridivel, és kétszer is elhagyta a házat. A két fél annyira nem volt egy hullámhosszon, hogy a beszélgetésük során a vendég gyakran csak annyit válaszolt: erről nem akarok beszélni. Hajdú Péter szűkszavúan reagált a Bors megkeresésére: „Úgy készülünk, hogy Árpa Attila vendégeskedése adásba kerülhessen a héten” – mondta.