Cordelia Roberts és Ciara Murphy egy németországi bulihelyen látták meg egymást, kísérteties hasonlóságuk pedig azóta az egész világot bejárta.

Cordelia Roberts, aki az Egyesült Királyságban született, Németországba, a brémai egyetemre érkezett cserediákként. Ciara Murphy Írországban élt, mielőtt szintén az előbb említett egyetemre ment tanulni.

Forrás: Twin Strangers

Hiába tanultak ugyanott, a két lány sohasem találkozott egymással, mígnem egy napon mindketten bulizni mentek ugyanarra a szórakozóhelyre. 

Az emberek arról kezdtek el kérdezgetni, hogy a nővéremmel vagy az ikertestvéremmel érkeztem-e, én meg nem tudtam, miről beszélnek - magyarázta Ciara, aki egészen addig nem értette a találgatások okát, amíg meg nem pillantotta Cordeliát. A két lány valóban kísértetiesen hasonlított egymásra, találkozásukat pedig egy közös szelfivel ünnepelték meg. Történetükre felfigyelt a Twin Strangers nevű projekt is, amely egymásra nagyon hasonlító, de rokoni kapcsolatban nem álló embereket gyűjt egybe. Cordelia és Ciara videóját alább tekintheted meg: