Egyszerű, szürke cselédruhában állt színpadra Aleska Diamond, aki pár éve még szexi öltözékben vette át egykori szakmája Oscar-díját. Emese Kosztolányi Dezső Édes Annájának musical változatában debütált, színésznőként.

Nagyot változott a világ Aleska körül, akit a dicsérő szavak és a munkásságát méltató virágcsokrok   emlékeztették korábbi, a felnőttfilmek világában elért sikereinek ízére. Az életét Emeseként folytató fiatal lány mostanság énekel, táncol, prózát mond, mindezt nyakig felöltözve, szürke cselédruhában. Megkérdeztük, hogy érezte magát első színházi premierjén. 

Forrás: Facebook/Édes Anna

„A darab első felvonása számomra azzal telt, hogy legyűrjem az izgalmamat. Főleg a tánclépésekre, az éneklésre, a pár mondatos szövegemre figyeltem, arra, hogy mikor hová kell állnom, mit kell csinálnom. A második felvonásban már jobban bele tudtam magam képzelni a szituációba, hogy éppen egy cselédlányt alakítok. A színház számomra egy teljesen új, eddig ismeretlen közeget jelent, az csak hab volt a tortán, hogy énekelnem is kellett. Eddig ilyet nem csináltam! A nagy kő akkor esett le a szívemről, amikor véget ért a darab, és a nézők tapsolni kezdtek. Megnyugodtam, hogy túl vagyok az első premieremen, nem rontottam el sok mindent. Tisztában vagyok bele, hogy nem volt hibátlan a produkcióm, kicsit az énekben elcsúsztam, a táncnál is akadtak gyakorlatlan lépéseim” – magyarázta szereplését Aleska, akinek három hete volt arra, hogy felkészüljön a darabra. Cselédszerepben is jól érezte magát, és nem vágyik vissza a felnőttfilmek világába.  

Forrás: Facebook/Édes Anna

„A dögös Aleska már nem tetszik, inkább a szolid, erkölcsös cseléd, Emese áll közelebb hozzám. Egyedül a ruha volt kissé zavaró, és nem azért, mert egyszerűnek találtam. Az anyaga nem nyúlt eléggé, nem tudtam benne mozogni, felemelni a kezemet, ugyanakkor meleg volt. Azt ígérték, hogy újra megvarrják egy másik anyagból, és a fejemre is készül majd fejdísz” – mesélte Emese, aki reménykedik benne, hogy a darabbal vidéki turnéra indulhatnak. 

Novemberben és decemberben Budapesten lesz még pár előadásunk, jövőre pedig országos turnéra indulunk. Szívesen maradnék a színházi vonalon, megtetszett.